Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
heidricha
üzenetére
Mintával zárom én is, nem az lesz a bűnös. Lehet, hogy a router beállításai, vagy nem tudom. Mondjuk ez otthon nem para, mert átállítom, de ha valami publikuson vagyok, akkor nem megoldás.
Mindenesetre szívás nagyon, mert azért van csak 100 megás csomagom, mert mindenhol WiFin vagyok, így viszont szinte mindig kikapcsolva kell tartanom, mert mi van, ha nem tudom felvenni, vagy hasonlók. Így meg elkajálja 5-6 nap alatt a kvótámat, utána jön a lassítás.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Téma tudnivalók
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPhone 14 PRO MAX 512GB deep purple KÁRTYAFÜGGETLEN! ÚJ gyári akkumlátor 100% os kapacitás!
- Unihertz Titan Slim, QWERTY billentyűzet, Android, 4100 mAh akkumulátor
- iPhone 17 Pro Max / 256GB / Több színben / Gyári kártyafüggetlen
- Iphone 15 128GB (fekete) csomag eladó 2026.10.02-ig garanciás
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (106A)
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest