- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Steam Deck
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autóhifi
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
heidricha
őstag
válasz
kelzsoca #8275 üzenetére
GPS téma.
Szerintem egy adott hw vagy minden ROM-mal és (szinte) minden beállítással normálisan működik, vagy tartósan semmit nem tehetsz az érdekében.
Egy darabig tök jól megy, mintha lehetne okosítani is a config hangolásával, aztán ugyanazzal a config-gal 12 óra múlva tetszhalott.
Nekem pl. ma reggel még a villogó buborék sem jött be a status sorba, amikor a GPS-t használni akarta valami app. GPS ki/bekapcsolás néha változtat a helyzeten, most nem, Újra kellett indítani az egészet, utána a szokásos: első fix pár perc, utána (egy darabig) mp-ek kérdése, majd pár óra után visszatérés a több perceshez, vagy a reménytelenhez (ilyen ma nem volt, ilyenkor minden hold látszik, még sincs fix).
Ja igen: mondjuk kinn vagyok a pusztában, van vagy 11 holdam,a legjobbak közel, vagy pont 40dB SNR-rel. Letakarom a szabad kezemmel a telefont, pontosabban fölé teszem, hogy azért lássam a kijelzőt, és majdnem az összes jel a felére esik vissza! Nem kicsit lesz kisebb, hanem szinte eltűnik. Szerintem ez sem normális, bár a Blade-en (mivel működött) sosem kísérleteztem ilyesmivel! Viszont érdekelne, hogy akinek jó a GPS, annál is ez a helyzet?!
Ha van valaki Szegeden, akinek jó a GPS, és hajlandó lenne egy személyes összevetésre, privátban megkereshetne! Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Független Iphone 13 Pro 256GB 87% Akku Hibátlan Dobozosan
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged