Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- 3D nyomtatás
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseboy
csendes tag
nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy ZTE Grand X in telefonhoz milyen Call Recordert ajánlotok (hívásrögzítő). Utána olvastam és azt láttam, hogy sokat nem tud kezelni az Intel proci. De én nagyon szeretnék egyet. amiket eddig letöltöttem egy sem működött. felvette a hangot meg minden de visszajátszásnál nem adott hangot. (nem volt lenémítva a telefon!!) Ha tudnátok segíteni azt megköszönném.! Válaszokat a zseboy0128@gmail.com e-mail címre várok! Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
ma A jövő hónapban debütál a ZTE Intel Atom processzor köré épülő, Android 4.0 Ice Cream Sandwich alapokon nyugvó okostelefonja.
Téma tudnivalók
Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Kibertámadás: rávették az IT-s ügyfélszolgálatot, hogy resetelje a jelszavakat
- Politika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Motoros topic
- BestBuy topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Autós topik
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Google Pixel 9 Pro 256GB Obsidian, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Akku: 89%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Ultimate előfizetések
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest