Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Androidos tablet topic
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
heidricha
őstag
válasz
tonyqa23
üzenetére
Ez fura...
Nekem az órát eddig minden normálisan mutatta. Az időjárás frissítését lehet állítgatni, hogy hogyan kezeli le az app, hogy ha ÉPP akkor nincs neki net, mikor kellene, azt nem tudom. Ez persze csak az időjárásra vonatkozik, ettől az időnek még illik frissülni.
Nekem a BW bejött, még valamikor az elején megvettem, akkoriban a Fancy sokat fogyasztott a Blade-en. Mondjuk én az aktuális időjárást nem szoktam feltenni, ki tudok nézni az ablakon.

Van pár hasznos kiegészítés is benne, mint a "timed silence" ami mítingekre, meg mozihoz remek, nem felejti az ember lenémítva a telefont.A várhatóra jobb volna valami pontosabb, de a hazaiak még nem tartanak ott kinézetre, hogy elviseljem őket, így nem tudom megítélni, hogy pontosabb volna-e, mint a jelenleg használtak, vagy nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- BestBuy topik
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- BestBuy ruhás topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest