- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- DUNE médialejátszók topicja
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Időközben a 4. mod végre átrakta az XDA-s témánkat a development-ből a general-ba, úgyhogy ott már nincs 10 post-os limit, bárki hozzászólhat. Csak azért írok, mert így már kezdenek szaporodni a kérdések, úgyhogy aki érez magában egy kis általános tudást-tapasztalatot az ott is besegíthetne majd a válaszokkal. Pl. hogy miért nem lehet kikapcsolni a galéria szinkronját next v2 alatt, amiről nekem fogalmam sincs.
Asszem ott ma némileg rendet teszek, az érvénytelenített szavazatokkal még kivárom a holnap estét, aztán aki addig sem jelentkezik korrekcióért azt végleg törlöm. Kb. 40 ilyen szavazó van még a tegnapi listából.
Illetve még annyi, hogy aki kicsit jobban ért a GDocs-hoz, meg a Google szavazós részéhez esetleg írjon már rám, mert a szavazás nemzetközivé formálásában elakadtam. Ugyanis múltkor beleírtam az űrlapba /-el az angol verziókat, erre kinullázta az összes eredményt, azt hittem ott fordulok le a székről. Azóta sikerült helyre rakni, csak egyelőre nem tudom mit kezdjek vele.

Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Horgász topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- BestBuy topik
- Kedvenc zene a mai napra
- Napelem
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Formula-1
- További aktív témák...
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 16e 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 Ultra 8/256GB + tokok és 45W töltő
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 96% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest