Új hozzászólás Aktív témák
-
zsigus
őstag
válasz
jancsiszeg80 #34 üzenetére
Üdv.
Sajnos a scraperek adottak. Nincs átmenet a sorozat illetve film scraperek között.
Esetleg próbáld ki a tmdb sorozat scrapert, vagy ha jól tudom létezik talán universal tv scraper is. Ott biztosan van több lehetőség amiből választhatsz.
Bár a port nem lesz jó szerintem sorozatokra. Nincs leírás az egyes sorozatokhoz pl. Csak jó esetben az epizódok címei vannan meg, de úgy láttam korábban, hogy az is hiányosan, vagy csak szimplán ömlesztve, évadok nélkül.
Üdv.
-
zsigus
őstag
válasz
Gulyopapa #31 üzenetére
Szia!
Tud. A videóbeállításoknál (lejátszás közben enter, videó/képbeállítások) -> Nagyítási arány.
-
zsigus
őstag
Csak akkor jön elő a Filmek és Sorozatok menü is, ha már legalább egy-egy videó hozzá lett adva az adott kategóriához. Tehát vegyél fel egy sorozatot, aztán előjön.
sabrinho:
Ha exportálod a médiatárat (külön-külön exporttal) akkor a többi gépen elég csak frissítgetni a médiatárat, és ha az adott filmnél talál nfo-t, azt fogja betölteni.Ugyanúgy keresni fog majd filmeket/sorozatokat, mert át kell vizsgálni a mappá(ka)t, de nem tölti le az adatokat akkor a netről, ha van exportált tartalom a mappában.
Az automatikus export-ot pedig meg lehet oldani egy kiegészítővel talán (bár nem próbáltam), a többi gépen pedig talán érdemes bekapcsolni az indításkori médiatár frissítést, és indulás után automatikusan felvesz mindent a médiatárba.
-
zsigus
őstag
Üdv
Bocsi, hogy csak most válaszolok, de nem vettem észre, hogy írtál.
Szerintem nem rontottál el semmit, nekem is ugyanez van.
Nem hiszem, hogy vissza lehet állítani, mert valószínűleg ez valami változtatás a programban.Most átalakult a kiegészítők rendszere is. Pl. egy kalap alá vették a scrapereket 'Információs szolgáltatások" néven. Eddig külön voltak (Film; Sorozat stb. információk) néven a kiegészítők között.
-
zsigus
őstag
Hát, én mostanában sorozatokat nem nagyon szoktam felvenni, de a filmeknél akkor csinálta ezt nekem a scraper amikor a film mappájának/fájljának angol címe volt.
Próbáld meg átnevezni a sorozat főmappájának a nevét a sorozat magyar címére, és próbáld meg úgy. De előtte töröld a már felvett forrásmappát a Fájlok -> Videók részen.
-
zsigus
őstag
válasz
cintula187 #7 üzenetére
-
zsigus
őstag
A speciálokat is fel lehet venni a médiatárba, csak megfelelően kell elnevezni őket.
Ha ilyen "előzetes" dologról van szó, amit a sorozat vagy évad előtt vetítettek akkor:Spartacus S00E01 -> S00E02 stb. stb.
...nevet kell neki adni. Tehát a speciálok lényegében a nulladik évadnak felelnek meg. De ezt sajnos ki kell tapasztalni és utána kell nézni, hogy melyik részt milyen néven kell keresni. Én nem ismerem a sorozatot, tehát nem tudom, hogy konkrétan hogyan kell felvenni, de rajta vannak a speciálok a TVDB-n, tehát valahogy megoldható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest