- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Táp ventilátor csere
- Autóhifi
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khaal
őstag
Nekem is volt egy hasonló gépem ( Compaq Evo D510 ), az bőven 100 watt alatt fogyasztott egy 2.4ghz-es processzorral és egy Geforce 6200-es vgaval.
Távirányító kb kétezer forintból megoldható pl ezzel, de némelyik tunerkártyához is van olyan programmal amivel annak a távirányítójával az egész gépet lehet vezérelni.
Monitornak pedig ez is megfelelne: [link], igaz ehhez lehet már kevés lenne a processzor ereje, valamint ha nem 2.0-ás az usb a gépen akkor be kell szerezni egy bővítőkártyát is.Most látom közel egy éves hozzászólásra válaszoltam
Azért talán még valakinek hasznos lehet pár info. -
"Van-e olyan TV-kártya-program, amivel időzítetten fel tudok venni programokat.
Van HTPC program, ami használható?"Igen, van. Attól függően, melyik gyártó kártyáját választod, lehet az akár a Windows Media Center is, de pl.: Leadtek kártyákhoz létezik egy WinPVR 2 nevű program, ami teljes körű szolgáltatást nyújt. Tud időzíteni, wake-up, kikapcsolás, timeshift és midnent, kezel, amit a kártya tud, akár távirányítóval is. (én legalábbis Leadtek kártyát ajánlok és ezt a szoftvert)
Az LCD-hez sokat nem tudok szólni. Pénz és igények szabják a korlátot, de amit linkeltél, jónak tűnik.
a 3,5" HDD kérdésére ott az USB-s külső ház megoldásként. Nekem is van "kinti" házban HDD.
Honkydoo:
Ezek szerint mégiscsak 50K környékén mozog... picit azért lehetne olcsóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Autós topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Filmvilág
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- Táp ventilátor csere
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged