Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
zschni
csendes tag
Ezt már leszedtem, de nem mertem feltenni, mert az van odaírva a kicsomagolt file-nál, hogy Q813IS, és van olyan tablet is alcor honlapján, hogy Q813IS. Rá lehet akkor pakolni? Vagy egyeztessem le a hardvert, hogy egyezik-e?
Ha pedig fel akarom tenni, akkor a zipben levő leírás megfelelő? Mert a chuwi ROMhoz nem használtam semmilyen andriod toolt, csak a batchtoollal a honlapon fent levő használati utasítás alapján rátettem, és már ment is.
Az a durva, hogy eddig nem volt semmi probléma vele, most meg egyik napról másikra ez van, nem értem... Mikor más meg probléma nélkül használja a chuwival.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- Villanyszerelés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- LEGO klub
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- ZUGU iPad PRO 11 1.2.3.4gen tok. Hibátlan! Fulldoboz,
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- Samsung Galaxy Tab A9 Plus 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest