Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Elmör

őstag

LOGOUT blog

Elolvastam végig a tesztet, köszönöm szépen, nagyon hasznos volt, így legalább tudom, hogy ez a ház max akkor érné meg nekem ha jóval olcsóbb lenne, de ennyiért nekem az apróbb nyűgjeivel nem éri meg, aztán fel is néztem egy-két webshopra és látom 60K felett is volt az ára, atyaég, annyiért meg már tényleg sokkal szuperebb házak vannak. Na meg én még régi motoros vagyok, nem tudom elhagyni a dvd írót és külsőt sem szeretnék venni, úgyhogy ezen fajta házaknál mindig az az első, hogy megnézem bele lehet-e valahogy applikálni, de persze általában nem, úgyhogy valószínűleg marad a mostani Thermaltakem ameddig el nem porlad. :DD

Az oldalsó kezelő panel az 10/10, nekem pont jobbra van tőlem a gép a parkettán lent, tehát ha jól láttam akkor pont kézre esne a tekerő, usb és minden.

A porszűrők, valamint az előlapi szellőzés viszont 1/10, ezt nem is értem hogyan képzelték, hogy a már eleve nehéz házat nem kell majd soha portalanítani? Okés 2-3 havonta kiviszem én is teljesen a gépet, de az alsó kihúzható szűrőt 2 hetente csak kikapom, elmosom és 2 óra múlva már tolom is vissza, nem az egész gépet döntögetem. :N

Új hozzászólás Aktív témák