Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megkövetel egy ajánlott árazású modellt az érkező GeForce-okból az NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nyáron startol a Nintendo Switch 2
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mini PC
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elolvastam végig a tesztet, köszönöm szépen, nagyon hasznos volt, így legalább tudom, hogy ez a ház max akkor érné meg nekem ha jóval olcsóbb lenne, de ennyiért nekem az apróbb nyűgjeivel nem éri meg, aztán fel is néztem egy-két webshopra és látom 60K felett is volt az ára, atyaég, annyiért meg már tényleg sokkal szuperebb házak vannak. Na meg én még régi motoros vagyok, nem tudom elhagyni a dvd írót és külsőt sem szeretnék venni, úgyhogy ezen fajta házaknál mindig az az első, hogy megnézem bele lehet-e valahogy applikálni, de persze általában nem, úgyhogy valószínűleg marad a mostani Thermaltakem ameddig el nem porlad.
Az oldalsó kezelő panel az 10/10, nekem pont jobbra van tőlem a gép a parkettán lent, tehát ha jól láttam akkor pont kézre esne a tekerő, usb és minden.
A porszűrők, valamint az előlapi szellőzés viszont 1/10, ezt nem is értem hogyan képzelték, hogy a már eleve nehéz házat nem kell majd soha portalanítani? Okés 2-3 havonta kiviszem én is teljesen a gépet, de az alsó kihúzható szűrőt 2 hetente csak kikapom, elmosom és 2 óra múlva már tolom is vissza, nem az egész gépet döntögetem.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Zalman óriási háza látványos végeredményt ígér, de több bosszantó aprósággal is meg kell küzdenünk.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen autót vegyek?
- LEGO klub
- Megkövetel egy ajánlott árazású modellt az érkező GeForce-okból az NVIDIA
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motoros topic
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming 1200W Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- FSP Vita GM1000 gold 1000w tápegység bontatlan 10 év gyári garancia
- 1650W SilverStone DA1650 Gold moduláris tápegység
- SUNSHINE READY! Mert Fehérben is látható! Observatory MX MESH ARGB - Fehér INGYÉ MPL
- Egyszerű De Nagyszerű Kecó érdekel?! Kolink Stronghold Barricade ATX! INGYEN MPL az árban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Xiaomi 12 Pro 256/12GB / szép állapotban / 12 hónap jótállssal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest