- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Csak az F1 25-re koncentrál az új AMD Software
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elmör
őstag
Elolvastam végig a tesztet, köszönöm szépen, nagyon hasznos volt, így legalább tudom, hogy ez a ház max akkor érné meg nekem ha jóval olcsóbb lenne, de ennyiért nekem az apróbb nyűgjeivel nem éri meg, aztán fel is néztem egy-két webshopra és látom 60K felett is volt az ára, atyaég, annyiért meg már tényleg sokkal szuperebb házak vannak. Na meg én még régi motoros vagyok, nem tudom elhagyni a dvd írót és külsőt sem szeretnék venni, úgyhogy ezen fajta házaknál mindig az az első, hogy megnézem bele lehet-e valahogy applikálni, de persze általában nem, úgyhogy valószínűleg marad a mostani Thermaltakem ameddig el nem porlad.
Az oldalsó kezelő panel az 10/10, nekem pont jobbra van tőlem a gép a parkettán lent, tehát ha jól láttam akkor pont kézre esne a tekerő, usb és minden.
A porszűrők, valamint az előlapi szellőzés viszont 1/10, ezt nem is értem hogyan képzelték, hogy a már eleve nehéz házat nem kell majd soha portalanítani? Okés 2-3 havonta kiviszem én is teljesen a gépet, de az alsó kihúzható szűrőt 2 hetente csak kikapom, elmosom és 2 óra múlva már tolom is vissza, nem az egész gépet döntögetem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Noctua NH-U12S chromax black + NF-F12 PWM chromax black + NA-SRC7 + NA-SYC1
- Noctua nf a14 pwm 3db + nf a15 pwm 1db
- Thermaltake Toughpower 1200W Gold Hibátlan Gamer Tápegység 6 hó garancia
- szünetmentes táp / NJoy Cadu 2000VA / 1200Watt / 2025.11.21 garancia/ Usb management / 2db új aksi
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest