Új hozzászólás Aktív témák
-
greeneye166
aktív tag
Volt egy ilyen sejtésem, hogy nincs ilyen anyag, amit írtál azután meg több mint valószínű, hogy ugyanúgy sztatikusan viszik fel a rézport a cső belsejére, mint a porfestésnél a festékport és innen az elnevezés. Viszont a fentebb linkelt Zalman leírásban jól mutatja az ábra, hogy a "sintered metal type" van összekombinálva az "axial groove type"-al és így született a fent írt Zalmanban használt a "composite heatpipe". Én konkrétan azt nem értem hogy lett ebből a magyar szinterfém megnevezés ha ezt a Zalman egy szóval sem írja. Azt írja, hogy a szinterezett hőcsövet (ami ugye a hagyományos fajta) kombinálta egy másikkal. Arra próbáltam rávilágítani, hogy a szinterfém az új hőcsőre nem éppen sokatmondó.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest