Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
túróslaptop1 #166 üzenetére
alza.huuuuuuuuuuuuuu ( :
eddig kettő darab xsx-et vettem tőlük 185 ft-ért, a harmadik nemsokára jön elvileg - egyik alkalommal sem fizettem bele egy ft-ot sem és hozták -
ms partner, ők msrp áron adják a gépet
cserébe nincs azonnal, meg kell rendelni, eddig egy hónap átfutással hozták a gépeket - de esetenként készleten is volt már 185e ft-ért -
series s meg sok boltban van 105e ft-ért is már, alzánál még picit drágább is - náluk mióta megjelent ugyanannyiba kerül az s is, most jöttek bundle csomagok amik jobban megérik -
ps5-öt talán telekomtól érdemes lőni, ott szokik' lenni 200e alatt amikor vansztem netezni nem kell i5 ( :
most több éves notebookom van 6200u-val, nevében persze i5, de csak 2c/4t, ez ma már talán pentium kategória
van benne ssd bőven, 16gb ram, ezzel korlátozott mértékben még videót is tudok vágni - arról nem beszélve hogy limitáltam az órajeleket hogy kvázi néma legyen a gép -
nagyon-nagyon sok weblapnál már érzem hogy pörgősebb az asztali 3800x-szel és 32gb gyors rammal...egyébként nemAlcsi69
szerencsére gta5 max 5 percig kötött le...( : de legalább megnéztem s-en, megy mint a golyó
leginkább forzával játszom, az is szintén megy
az új jedi is korrekt volt
talán vmelyik jurassic parkos game ment csak hitványul
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest