Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Chaser

legenda

válasz túróslaptop1 #166 üzenetére

alza.huuuuuuuuuuuuuu ( :
    eddig kettő darab xsx-et vettem tőlük 185 ft-ért, a harmadik nemsokára jön elvileg - egyik alkalommal sem fizettem bele egy ft-ot sem és hozták -
    ms partner, ők msrp áron adják a gépet
    cserébe nincs azonnal, meg kell rendelni, eddig egy hónap átfutással hozták a gépeket - de esetenként készleten is volt már 185e ft-ért -
    series s meg sok boltban van 105e ft-ért is már, alzánál még picit drágább is - náluk mióta megjelent ugyanannyiba kerül az s is, most jöttek bundle csomagok amik jobban megérik -
    ps5-öt talán telekomtól érdemes lőni, ott szokik' lenni 200e alatt amikor van

sztem netezni nem kell i5 ( :
    most több éves notebookom van 6200u-val, nevében persze i5, de csak 2c/4t, ez ma már talán pentium kategória
    van benne ssd bőven, 16gb ram, ezzel korlátozott mértékben még videót is tudok vágni - arról nem beszélve hogy limitáltam az órajeleket hogy kvázi néma legyen a gép -
    nagyon-nagyon sok weblapnál már érzem hogy pörgősebb az asztali 3800x-szel és 32gb gyors rammal...egyébként nem

Alcsi69
    szerencsére gta5 max 5 percig kötött le...( : de legalább megnéztem s-en, megy mint a golyó
    leginkább forzával játszom, az is szintén megy
    az új jedi is korrekt volt
    talán vmelyik jurassic parkos game ment csak hitványul

Új hozzászólás Aktív témák