Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Akadozásmentesítő csúcskiterjesztést kapott a Vulkan API
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós kamerák
- LG LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Haladó fotósok digitális fényképei
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én vettem, de szívesen eladom.
Sajnos valóban nem tökéletes másik routerral. Nekem ZTE és TP-LINK van, de egyikkel sem volt felhőtlen a viszonyuk.Amit észrevettem, s lehet egy kapcsolóóra meg is oldaná: ha, non-stop be van kapcsolva, akkor egy idő után lelassítja az átvitelt, ami áramtalanítás után vissza áll eredetire. Ilyenkor megy rendesen, de, amikor nincs kedve, akkor van térerő, de az adatátvitel gyakorlatilag 0 lesz.
Simán lépked a telefon a hálózatok között.Most fogok kölcsönkérni más fajta repeatert, meglátjuk az mit bűvészkedik.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Retro Acorp Socket 7 PC, Pentium MMX CPU, 32 MB RAM, Windows 98
- Asus H81M-A LGA 1150 alaplap, 8 GB DDR3 RAM, i3-4370 CPU
- iPad Pro 10.5 (2017) 256GB tökéletes állapotban, dobozában
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest