-
PROHARDVER!
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz
nullpoint #1912 üzenetére
Gyárilag ugye Nougat és MIUI, de ha szereted mókolni a rendszert xda-n már van rá sima LineageOS 15.1 (Nougat). Szerintem Pixel Experience is lesz nemsoká (sima google cuccos oreo, mint a pixel telókon).
Akkuban mindenképp jobba az A1-nél, kamerában kinek mi. Engem pl a kijelző csábít erre (plusz láttam élőben A1-et, baromi nagy felül és alul a káva, pedig sose voltam kávaellenes, de nagy a teló a kijelzőhöz képest).
Szóval ha stock android kell mókolás nélkül és picit jobb kamera, akkor A1, ellenben akkuban és kijelzőben a Plus a jobb. Ha benne van a reptetés, talán az A1 strapabíróbb, mivel ott sík teljesen az eleje. Gombokat jobb, ha elfelejtjük a jövőben úgy is, nekem is ez lesz az első ilyen telóm anélkül, inkább most hozzászokok
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest