-
PROHARDVER!
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tökimanó
senior tag
válasz
trebrona #6884 üzenetére
Bocsi ! Közben megtaláltam az említett facebook bejegyzést Itt a lényege (Neveket töröltem) :
......... Akkor kifejtem bővebben! Eddig működött. Csináltam egy gyári visszaállítást mert a MIUI 9 és a 7.1.2 android rendszer óta, történt egy MIUI 10 és egy android 8.1 főverzió váltás és mindig csak OTA-n frissítgettem. Most volt időm mondom legyen tiszta lap. És amikor újrahúztam onnatól csak Kína a régió és nem tudom átváltani semmire. Gyakorlatilag inaktív a menü.
Kezelés
Tetszik · Válasz · 1 hete............... Ez meg jobb mert mar tuti atb@sztak!
Kínai romra raeroszakoltak a global romot amit ugye a mély takarítással leszedtem rola s maradt az eredeti rom... Kinai rom...Azt mondod hogy ez így hülyeség? Mert akkor a napokban megcsinálom a visszaállítást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- PlayStation 5
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Formula-1
- További aktív témák...
- Xiaomi 14 Ultra (16/512GB) Fekete, Független, Makulátlan Állapotban! 1év Garancia!
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen3 AMD - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest