Hirdetés
- RAM topik
- Riasztó topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Projektor topic
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu.
nagyúr
válasz
grafnet #4198 üzenetére
Na nekem nem lenne ilyen igénybevétel,BT csak akkor használok ha néha küldök át dolgokat gépre vagy valakinek,beszélgetni sem beszélgetek olyan rengeteg sokat,éjszaka sincs a wifi bekapcsolva pl,headsetet nem használok,fényerőt meg magam szoktam beállítani egy szintre,bár lehet az auto beállítás nem rossz ha pl olyan napsütéses helyen van az ember.Akkor nálam biztos jól bírná a 4000 res aksi.
#kazsmerlaca
Na az piszok jól hangzik.Nekem a samsungal a gyorsabban merülő akku a gondom leginkább.
-
kazsmerlaca
senior tag
Én a 4 naponta töltöm
-
grafnet
veterán
Nekem munka eszköz!
2 SIM, BT 0-24, mobilnet/Wi-Fi (fele-fele) szintén, autó fényerő.
3-4 óra SOT: >2 óra beszéd, ~ 1 óra játék; 5 gmail, 1 Viber, Chrome, 1 Mi Band, 1 headset amikor kocsiban vagyok (2 óra minimum).
Így lesz másnap reggelre ~40%, éjjel kb. 5-10%-ot merül a frissítések miatt.
Minden nap töltöm. -
Pityu.
nagyúr
Én mondjuk nem játszok,néha böngészgetek,vagy van egy pár alkalmazás amit használok,pl levelező vagy néha kis facebook ,messenger,viber.De ahogy írom se filmet nem nézek se játékot nem játszok olyan általánosabb használat,jegyzetek,emlékeztető,ébresztő,meg azért netezni is legtöbbet asztali gépen netezek.Ja meg néha ha olyan helyre megyek akkor navigáció.Ja meg a fotózást kihagytam,igaz van dslr em is de most meg tetszett,hogy telóval is lehet már elfogadható képeket lőni.
-
Pityu.
nagyúr
jelentősen jobban járnék a 4gb memóriával?Vagy 3gb vel is el lehet lenni?
-
grafnet
veterán
Teljesen mindegy, hogy mit adnak, el tudja számolni...
Az más kérdés, hogy pl.: spemall vagy ali nem ad semmit... azzal nem tud kezdeni semmit a könyvelő.makoj20: hozd ki belőle a legtöbbet, aztán mutasd meg nekünk is hogyan kell! (Csak találsz magadnak egy kis úttörő munkát - THX!)
-
-
nullpoint
őstag
válasz
#73029888 #4179 üzenetére
Zöld képet nem tudom, próbálgasd végig innen, az appokat. Tudom időigényes de jobb ötletem nincs, tuti lesz olyan ami működik.
Api2-t hogy aktiváltad? Buildprop szerkesztés az elcseszi a gyári kamerát, de a magisk megoldás az kiváló.
C2API_enabler_v1500.zip ezt
C2API+GcamSlowmo_enabler_v1500.zip meg esetleg ezt (nálam enélkül is megy a slowmo a nemArnova appal)
-
grafnet
veterán
válasz
rayoliviero #4172 üzenetére
Be kell állítani néhány dolgot, ha mégsem érkezne meg időben.
Összefoglalóban benne van. -
Gabes13
tag
Üdv mindenkinek! Tegnap vettem egy ilyen telót, nagyjából rájöttem mindenre. Annyi a kérdésem, hogy amii előre vannak telepítve programok azokat lehet tiltani vagy csak root es utána törlés? Ilyenekrol lenne szó google play dolgok, fotok
Köszönöm a választ! -
válasz
Megérkezik, miért ne érkezne meg
-
Ronam
addikt
válasz
Van olyan telefon amire nem?
Ez csak beallitasok kerdese..
-
rayoliviero
veterán
A Viber és Messenger értesítések megérkeznek rögtön erre a telefonra? Nemcsak akkor, ha megnyitjuk a Viber alkalmazást?
-
nullpoint
őstag
válasz
#73029888 #4166 üzenetére
https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/
Sokat kipróbáltam, de nem mindet. Innen nekem ezek működtek:
Arnova's v7beta9 (lassított ebben nincs viszont úgy tűnik hogy ez csinálja a legszebb képet a többihez képest)
GCam_5.1.018_by_SerJo87_1.6RC2_test4c.apk Minden működik
MGCamera_5.1.0.18_R4X_v.5.1.2.apk Minden működik.
Mindegyik raszterez, belenagyítva a képbe pöttyös az egész, főleg világos részeken kivehető. Erről még nem találtam még leírást hogy miért, lehet rosszul kerestem rá.
-
-
válasz
Viktor0610 #4167 üzenetére
Szerintem elírták, ahogy az egész speckót, és 5GB akar lenni, ami a Mi Cloud tárhely.
Vagy 15GB akart lenni, ami pedig a Google Drive.
-
BB9000
senior tag
válasz
MrYoniko #4165 üzenetére
Én is Win Phone-ról váltottam Androidra.
Arra gyanakszom én is, hogy ez nem a Telenor ajándéka, hanem magához a Redmi 5 plus-hoz jár a plusz tárhely. Azért gondolok erre, mert rajta van a telón az Office. Kutattam a neten, de sehol nem találtam erről használható infót. Csak a Samsungos csúcstelókhoz járó plusz 100 GB-os ajánlatot találtam meg. -
-
törölt tag
Valaki tud olyan Gcam verziót adni,amiben minden müködik?
Video,előlapi kamera,lassított videó felvétel,stb.
Köszi!
-
MrYoniko
aktív tag
Ez olyan mint amikor annó vettem egy Lumia 640-et, és a Microsoft adott a telefonhoz 1TB onedrive tárhelyet, meg office 365-öt ingyen egy évig...
Ott a telefon dobozzában volt egy kis kaparós cetli a kóddal, amivel aktiváltam.
Így megért a teló 42k-t, sajnálom, hogy a Microsoft elkaszálta a mobil részlegét, mert az a teló pörgős volt a WIN 10 frissítésig... -
BB9000
senior tag
válasz
KFORboy #4149 üzenetére
'A telenor ad neked egy Vouchert"
Nem olyan bonyolult, csak ez nekem új infó. Tudnál hozzá adni egy linket, ahol erről írnak valamit és utánna tudok nézni?
Megnéztem jópár telefon leírását a Telenoros oldalon, de sehol máshol nem láttam ezt a Onedrive os ajándék 115 gigát kiemelve. De még a Onedrive szó sem szerepel egyik telefon technikai leírásában -azok közt, amiket megnéztem szúrópróba szerűen-. -
törölt tag
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Graphics #4158 üzenetére
Most néztem egy cikket igaz 3. havi de előrendelés van a telóból,vajon ez még érvényes?ha el adnám két cuccom meg egy kicsit meg pótolnám akkor egyet be tudnék jó áron szerezni lehet elég lenne a 3/32 es is.A kamerája jónak ígérkezik leírás szerint,csak én még sosem rendeltem külföldről.
-
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Graphics #4141 üzenetére
Egyébként mivel lesz jobb a Xiaomi Redmi Note 5?
"Netezni és videózni egyaránt 18,5 órát lehet egy töltésről, ami kitűnő eredmény ekkora kijelzővel."
Ez tényleg így van?Ez,hogy értendő
"A Redmi 5 Plus simán elmehet két napot 7-8 óra képernyőidővel,"
A két nap alatt összesen ennyi képernyő idővel? -
Blamazs
senior tag
Sziasztok!
Vasárnap este rendeltem egy Redmi 5 Plus telefont a smartshop oldalon. Azóta annyit tudtak írni, hogy feldolgozva várható beérkezés 05.10. Tudtok helyet ahol 4/64-es kék szinűt lehet venni , hivatalos céges számlára? A smartshopot akkor vissza mondom ezesetben.
Köszönöm! -
-
BB9000
senior tag
OK. OneDrive. De az csak 5 GB-ot ad ingyenesen minden regisztrálónak. Akár van bármilyen telefonja, akár nincs.
Telenor pedig 115 GB os online tárhelyről ír, a készülék részletes jellemzői közt megemlítve.Készülék adatai
Tömeg: 158 g
Méret: 74 mm x 8 mm x 151 mm
115 GB OneDrive tárhely: bárhonnan elérheti dokumentumait, fotóitPontosan ezzel a szövegezéssel. Hogy van ez?
-
Pityu.
nagyúr
De ki hasonlítgatott hardvereket?Nem mindenkinek az számít,hogy hány magos proci vagy mondjuk 3 vagy 2gb ram.Nekem a j5 el semmi gondom nincs teszi a dolgát egyedül az aksi nem olyan strapabíró mint a 4000mahs aksi.Mondjuk a tárhely nem rossz dolog de jelenleg még van a telóban 6gb tárhelyem pl,sok hülyeséget se akarok rá tenni.
-
-
-
Pityu.
nagyúr
Kamerája milyen a tónak,mert a tesztben nem nagyon dicsérték. Külső appokkal próbálta valaki,változik a képek minősége?
-
törölt tag
AEX v5.5 hibamentes! (No-Treble Version)
-
Male
nagyúr
válasz
lajtoskocsi #4126 üzenetére
Eustockon van feketében a sima 5-ös most, úgy látom... én tőlük vettem az 5 Plus-t, és hamar itt volt. Vagy kitétel a magyar számla?
-
ubul23
senior tag
válasz
lajtoskocsi #4126 üzenetére
Hardveraprón keresd Mibilszerviz felhasználót, 1 nap alatt itt volt a készülék.
-
trebrona
nagyúr
válasz
Viktor0610 #4125 üzenetére
Úgy van, de global-on az fent van gyárilag, ha jól emlékszem.
-
lajtoskocsi
csendes tag
Sziasztok!
Magyar webshopban hol lehet a legkedvezöbben megvásárolni a Xiaomi Redmi 5 vagy 5 Plust?
Ahol gyors a szállítás is...Üdv: Lajtos
-
-
-
Tökimanó
senior tag
Ezen a telefonon a gboardal nem lehet hanggal írni? Azt írja hogy ezen az eszközön a hang alapú keresés nem támogatott. Ez valóban így van, vagy valamit állítani kellene? Esetleg letölteni?
-
-
KFORboy
senior tag
válasz
vegyszer #4117 üzenetére
Mondjuk azt, hogy hivatásomból fakadóan van rálátásom...
Büdös életben nem szedsz össze ujjlenyomatot a kijelzőről ami használható lesz erre, de még frissen fogott pohárról sem, amin teljes lenyomat van.
Mindezt utána 3D-s negatívvá alakítva, amiből csinálsz egy használható pozitív öntött formát és persze mindezt szabadon beszerezhető eszközökkel és tudással.De ha te vagy a Tom Cruise a Mission Impossibleből, akkor is nagyon melós és nagyon sok ismétlési és utókorrigálást igényel a dolog.
Meg egy legalább 2 mikronos 3D nyomtatót.Nemmellesleg ezek az újfajta egyérintéses ujjlenyomat szenzorok már egy fokkal modernebbek mint az előző samuk illetve a még régebbi csúsztatós, ujj végighúzós (bár ez utóbbi biztonságosabb, mert több fizikai kontaktust igényel, amit kevés dummy finger perforáció bír ki, nem véletlen van ez ThinkPad-eken is)
És itt még mindig az életszerűségen van a hangsúly.
Az akár júzer tudta nélküli illetéktelen behatolás / ellenőrzésen ami effektívebb a megismételhetőség jegyében ezáltal, szemben az egyszeri eltulajdonítással amire a reakció az azonnali online hozzáférhetőségekkel való távoli teljes blokkolás.
De ilyen esetekben már sokkal több és kevesebb játékot igénylő módok vannak az adatkinyerésre.A szimpla 2D-s, azaz nem 3D-s letapogatós infra, lézeres, mélységet is detektáló kamerákkal való arcfelismerős zárolás viszont egy pikk-pakk törhető dolog, stabilan, ismételhetően, felhasználó tudta nélkül.
Olyan tipikus féltékeny barátnőknek való tuti fegyver... Csak egy béna példát említve.De MINDEN törhető, még az alma is.
Itt a lényeg az időn, az egyszerűségen, ismételhetőségen és észlelhetőségen van. -
Blamazs
senior tag
Jól illeszkedő fólia linket tud adni vki? A full kijelzővédő üveg mennyire ront az összhatáson? Érdemes lenne inkább azt tenni rá? Esetleg linket erről is adhatna vki aki használ ilyet és azt mondja hogy jó vele a telefon.
köszönöm előre is! -
vegyszer
addikt
válasz
KFORboy #4116 üzenetére
Az előlapi ujjlenyomat olvasó, ami hüvelykujjhoz van szabva ezért nem egy komoly dolog. Mert a kijelző tele van vele. Még egy fényes hátlap is elég mintát tartalmaz ahhoz, hogy az olvasó is könnyen átverhető legyen.
Egyszer volt egy olyan ujjlenyomat technológia, ami infra fénnyel világított tán az ujjbegybe, és a hajszálerek képe alkotta a feloldó mintát. Na az biztonság. Minden más csak maszatolás... Szerintem.
-
KFORboy
senior tag
Igen, ez tökre életszerű...
Tegyük fel hogy sima hotglue-val is megy és nem kell hozzá hájtek trutymó.
Valaki rányomja az ujjad 30mp-ig, levéve az ujjlenyomatod, behúzza a telód, eljátszogat vele és HA jól sikerült a lenyomat, feloldja a telód.
És persze ebből te semmit se veszel észre...VS
fészbúkról odatartja másik telóról a profilképed és feloldja az arcfelismerőt...
-
vegyszer
addikt
válasz
#73029888 #4109 üzenetére
Szerintem fordítva ülnek a homemade rom fejlesztők a lovon.
Ha a gyári rendszerben jó a kijelző, és a custom romban nem, akkor nem a gyári rommal van a gond, és nem a gyári értékek a rosszak. Legyen az feszültség, áramerősség, vagy bármi. Inkább roszz a kiválasztott portoláshoz választott alapanyag. -
Imurai
tag
-
grafnet
veterán
válasz
atomchicken #4112 üzenetére
Ezt lehet tőlük kellene megkérdezni...
Van olcsóbb náluk.
Nem nagyon rémlik, hogy vett volna tőlük vki. Más készüléknél nem problémáztak, jött érte a futár elvitte, majd visszaküldték a pénzt. -
atomchicken
tag
Sziasztok!
Mall.hu milyen garanciát vállal az általuk értékesített készülékre?
-
gjmail
csendes tag
A Telenornál azért vannak gondok a megnevezéssel, a memória mérettel, de elméletileg ez is Redmi 5 Plus: [link]
-
KFORboy
senior tag
válasz
stellaz #4102 üzenetére
Még mindig egy szimpla kameráról van szó ami 2D-ben lát, mögötte meg teker egy algoritmus...
De ha eléraksz egy képet, ugyanúgy felold... De akár kedvezőtlen fényeknél hasonló fejformára is...
De inkább az ellentettje a bosszantóbb, hogy nehezebben old fel, hiába te nézed.AI és kép galéria összefűzés ide vagy oda, a 3D letapogatós szenzor nélkül ez olyan mint óvszerben maszturbálni...
Tök jó, hogy benne van, de még mindig nem emiatt vesszük ezt a telefont.
Ujjlenyomatolvasó...
Gyors, kényelmes, biztonságos -> használd! -
Ronam
addikt
MIUI 8.5.9 (Android 8.1) ->Clean flash via rwrp or twrp (if it reboot when flashing, boots to recovery and flash again). Burn screen issue fixed. -> MIUI 8.5.9 (Android 8.1)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest