- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Új taggal bővült a Cooler Master Hyper szériás CPU-hűtőinek családfája
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
rayoliviero
veterán
-
-
törölt tag
válasz msaca01 #5144 üzenetére
MIUI alapú custom ROM-oknál is a Masik U kivételével mindegyik hasonlít. Teszek egy utolsó próbát a Masik U-val. Ha nem válik be akkor 9.5.11.0 visszaváltok és várok a 10-re. (Valszeg a Xiaomi.eu csinál majd a 10-ből is,na az lesz a királyság)
2017 novemberében vettem 4X-et,eladtam 2018 márciusában beégés meg sárgulás nélkül,pedig volt használva rendesen)
[ Szerkesztve ]
-
trebrona
nagyúr
válasz msaca01 #5266 üzenetére
Mindent a maga helyén: Melyik okostelefont vegyem?
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
rayoliviero
veterán
válasz msaca01 #5290 üzenetére
Nekem az első változattal az volt a gond, hogy újraindítás után a beállítások leállt mindig azt a hibaüzenetet dobta a telefon. Mondjuk ezt a fejlesztői menüben ki lehet kapcsolni. De akkor is zavart, csak hibátlan romot szeretek használni.
A Masik pedig lemerült egy alkalommal 4 óra hossza alatt 40%-ról még aludtam, ezért mennie kell.
AOSP-t nem használok, a Resurrection Remixet szeretem max abból, de ezen a telefonon még nem próbáltam. A Pixel Experiencre azért kíváncsi lennék, mert valaki azt írta, hogy tud always on displayt, ami nem tudom, hogy igaz-e.
[ Szerkesztve ]
-
rayoliviero
veterán
válasz msaca01 #5292 üzenetére
A JX's Dump the Trump Rom felejtős. Nálam megint nyomja a beállítások hibaüzenetet, például ha ki akarom tenni a Today Weather widgetet. Nem is engedi kitenni.
Viszont a Pixel ROM tudja az Always On Displayt. És a VoLTE ki van írva az értesítési sávra, hívás esetén nem vált át 4G-ről 3G-re, viszont az nem írja ki, hogy HD hanghívás. Nem tudom, hogy Pixel romoknál ki kell-e írja minden esetben. De ha nem vált át 4G-ről 3G-re, akkor elvileg működik a VoLTE. És nem feltétele a Samsung és Apple telefon, mert Telekom topikban van aki Huawei készülékkel tudja használni a VoLTE-t.
Kijött a Masik 2.0: van gesztusvezérlés, újraindítás recovery mode-ba, és az aromában ki lehet választani, hogy milyen gyári alkalmazásokat töröljön ki (böngésző, iránytű stb.). Ez nagyon ígéretes ROM idáig.
Csak VoLTE és Always On Display kellene és akkor tökéletes lenne, de ez egyik sem lesz úgysem MIUI romban.[ Szerkesztve ]
-
gombasm
aktív tag
válasz msaca01 #5292 üzenetére
"az email kliensben nincs push szinkronizálás"
Ez biztosan nem így van. Jelenleg az utolsó eu romon vagyok (04.26.), abban is megvan, előtte is megvolt, a kínai dev -ből sem hiányzik.
Én is szeretem a MIUI e-mail kliensét, mindig ezzel állítom be a céges levelezésemet. A push még sohasem hiányzott, pedig volt/van pár Xiaomi telefonom.
Nexus 4 & Redmi 5+ & Poco F2 pro & Nothing (1)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest