-
PROHARDVER!
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #2399 üzenetére
Nagyon jól optimalizál a Xiaomi...
-
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #2397 üzenetére
Note 5 Pro még gyorsabb lesz
-
-
neoforce
aktív tag
válasz
kazsmerlaca #2393 üzenetére
Ezt nem mered beirni iPhone topicba😂😂
-
törölt tag
-
kazsmerlaca
senior tag
válasz
szilvaspet #2389 üzenetére
Dev Rom-t nem szívesen teszek fel, ki tudja mennyi baja van...
Az iPhone 7 után megváltás ez a készülék mind sebességben mint személyre szabhatóságban.
Az ujjlenyomat olvasó sosem hibázik, azonnal felold, nem úgy mint a hetesemnélNekem nagyon bejött ennyi pénzért a 4/64-es változat...
-
FoLey-v
addikt
válasz
Viktor0610 #2391 üzenetére
Na ez remek hír.
-
-
FoLey-v
addikt
Még egy kérdés hogy Xperia U töltője mennyire egészséges pl. melohelynél tölteni a telefont? Mert azt szoktam cipelni pótakkutöltőnek. Vagy vegyek olyat ami jó Xiaomihoz?
-
szilvaspet
tag
válasz
kazsmerlaca #2378 üzenetére
Tedd fel az EU Dev. Romot. Amellett hogy kevesebb memóriát eszik a rendszer, az arcfeloldás is igen jól működik.
Ja és még egy pont a gesztusvezérlésnek.
Teljesen átálltam rá és nem hiányoznak a gombok, max. az azokhoz társítható hosszú nyomásos funkciók. -
Darko_addict
őstag
Halihó!
EuStock-on mi a rendelés végső állapota?
Nekem jelenleg ez: Megerősített. A termék megrendelése feldolgozva., valamint kaptam már értesítést a GLS-től is, hogy csomag készült össze nekem, de konkrétan egyik helyen sem írták, hogy ezt holnap kiszállítják / át is vehetem. -
FoLey-v
addikt
válasz
Viktor0610 #2386 üzenetére
Kifogom próbálni bár a beépített gyári videolejátszó sem lehet rossz majd kiderül. A Microsoft Lumia 650-en CCPlayert használtam ott tudtam mindent beállítani feliratkésleltetést is. Remélem a gyári is tudja ezt és akkor nem lesz probléma. Sajnos melohelyem 100km-re van és közben filmet szoktam közben nézni utazás során.
-
-
törölt tag
válasz
Nálam nem akad be a telefon,pedig 500 órája fut.
-
-
Tökimanó
senior tag
Sziasztok! Most szándékozok venni egy ilyen telefont. Nagyjából átolvastam róla amit tudni kell. Ami érdekelne az az hogy mennyire van biztosítva a szervíz ellátás. Remélhetőleg soha nem lesz gondom vele,de mint tudjuk az ördög nem alszik. Ha beütne valami , mik a lehetőségek a garanciális vagy garancia nélküli javításokra? Köszönöm!
-
vendingo
veterán
válasz
kelzsoca #2380 üzenetére
A szolgáltatásokat szinte semennyire nem használtam.
A (számomra) könnyű kezelhetőség, atomstabil működés, szép kijelző hiányozna. Viszont ami nagyon zavar már az a gyenge üzemidő, elavult dizájn, meg a sok bugyuta megoldás.
Sok tekintetben már rávertek a droidos gyártók az iphonera. Amióta nincs Jobs, azóta süllyed a színvonal.Teszek egy próbát ezzel a xiaomival, nagyon megtetszett.
-
vendingo
veterán
válasz
Valamelyik romban benne van a face id nem?
Szerintem rendelek egy ilyen telefont én is. Legalább nem nagy bukta, ha nem jön be iphone után. Ha megtetszik, meg úgy is jön lassan az mi a2, rn5p, aztán váltok komolyabbra. Mi band 2-n is gondolkodok, azzal nem kéne face id se. -
kazsmerlaca
senior tag
Virtuális gombok már nekem sem hiányoznak, a gesztusvezérlés egyszerűbb és gyorsabb. Hogy meg meg akad a telefon kit érdekel 55.000 Ft-ért? Ennyi pénzért nem érdekel
Nekem az iPhone 7/128Gb-om is akadt kicsit. Ennél jobb teló nem kell...
Egyedül a Face ID-t hiányolom egy kicsit (nem baj ha nem biztonságos) de egyszer talán benne lesz -
dioka7
senior tag
Köszi mindenkinek!
grafnet: Ezt a SIM-es megoldást még nem láttam, utánanézek, de nem igazán szeretem az ilyen mókolós megoldásokat, illetve, ha veszek egy memóriakártyát (jelenleg nincs), már alig van különbség mintha a RN4-et eladom és hozzácsapom az SD árát. És a gari is megújul + néhány új "fícsör". Ezek miatt inkább cserélnék (ha lenne mire).
MPeter87: Tudom, hogyan működik, ezért írtam, hogy néhány éve használom heti szinten és ennek ellenére nem megy. Nem user hiba!
Steve1207: én nem tapasztaltam eddig, hogy idő kellene amíg begyorsul, sőt nálam, pont az ellenkezője igaz. Mikor "belakom", akkor mindig picit lassul, néhányszor meg-meg akad. Pont ettől tartok, hogy ha ez is lassul még kicsit, akkor az már nekem gáz lesz nagyon, mivel az 5 Plus újonnan akadozik annyit, mint a RN4 belakottan. Az viszont igaz, hogy lehet hogy a nagyobb kijelző az oka.
Viruális gombokra: Nekem úgy van beállítva a tel, hogy a vissza gomb hosszan nyomva azonnal kilövi az éppen futó programot. 10-ből 9-szer így zárom be a navit, a játékot, a böngészőt, táblázatkezelőt, stb. Egyedül a csevegő programokat nem. Emiatt zavar, mert az 5Plus-on nekem nem érzékel olyan pontosan és megbízhatóan, mint a dedikált gomb, valamint az is, hogy bejött egy plusz mozdulat, mert némely programnál eltünik a gomb. Pedig nem úgy van beállítva hogy eltűnjön. A dedikált gombra rá"tenyerelek" és bezárja. Ez meg 5ből 1x nem. Nem érzékel jól, vagy nem tudom mi lehet a gond. De lehet h összefügg az 1kezes mód "hibával" is. -
Steve1207
veterán
1. Idővel majd begyorsul. Kell fél év legalább minden Xiaomi telónál, hogy egy pikpak sebességet érjen el a gyári rendszer. Pár frissítés és nem lesz különbség (viszont azt érdemes figyelembe venni, hogy nagyobb felbontást kell lekezelnie. Emiatt pl az akkuidő is minimálisan karcsúbb és a sebesség is jelenleg.
3. Virtuális gombokat meg kell szokni, amúgy is ez a jövő (sajnos?). Én is jobban bírom, de annyit megér, hogy legyen majd 100 pixelem pluszba a kijelzőn. Ha meg gesztusvezérlés is befut a Stable-ba, akkor megint felszabadul a navibar helye, ami megint jó dolog. Ennyit megér az átszokás -
MPeter87
őstag
Az egykezes mód működik, ritkán, de használom.
Ha engedélyezve van, akkor a home gombról húzd az ujjad arra, amelyik oldalra szeretnéd a 'kicsinyítést'.A virtuális gomb megszokás kérdése. Samu Note2 után több, mint 2 évi Nexus 6-ot használtam. Első pár órában nekem is fura volt a virtuális gombsor a fizikai után, de könnyű volt megszokni. Ha eltűnik, húzásra előjön, ennyi. Jobb is, hogy eltűnik, elég hülyén nézne ki pl játék vagy videó közben, ha folyamatosan ott figyelne.
-
-
grafnet
veterán
Ha annyira elégedett vagy a N4-vel, akkor miért nem használsz ilyen megoldást?
A bejegyzés dátumát megnézve: egy évet használtam így a készüléket: 2 SIM + 64 GB-es mSD.
Ennél is ki fogom próbálni, holnap összerakom.#SIM #SIM/TF Card
All: Bárki más is kipróbálhatja, nagyon profi cucc! Egy baja volt az enyémnek: kétoldalú ragasztóval volt felragasztva, s amikor eladtam, akkor a levétel közben összetört a külső SIM tartó. A készüléken sem belül, sem kívül semmi nyoma nem maradt.
Viktor0610 : Nem átlátszó tokban észre sem veszed! Ha kompromisszum: a YT-on lévő forrasztós, ragasztós "trükkök", na az a kompromisszum!
-
dioka7
senior tag
Sziasztok, igazából csak azért írok, hogy "hangosan" gondolkodjak, illetve kikérjem mások véleményét. Nekem egy Note4-em van, nagy megelégedéssel használom, 1 dolgot kivéve, kevés a 32GB tárhely (2 SIMmel használom) Apámnak szülinapjára összedobtunk egy 5 Plus-ra, ami átadás előtt 3 napig nálam volt. A készülék, a kijelző és úgy általában az egész azonnal megtetszett. 3 dolgot kivéve:
1 - sztem lassabb, mint a note 4. Menüben, játékokban, stb több alkalommal meg-meg akadt, úgy, hogy a Note 4en fél éves a rendszer, ez meg új volt.
2 - nem működött sem a 9.2.xxx ROMnál, sem frissítés után a 9.5.xxx ROMnál az egykezes mód. Egyszerűen nem húzza össze a képet. Tudom, hogy hogyan kellene működnie, mert már vagy 5 éve MIUI-t használok (1S,Note2Prime,Note3,Note4), szóval nem user hiba van, megnézné más is, hogy neki megy-e?
3 - nagyon-nagyon nem tetszik, hogy nincsenek meg alul a dedikált gombok és, hogy játék közben, videó közben eltűnnek. Ez csak engem idegesít, vagy mást is?
Ha ez a 3 dolog nem lenne, akkor kicserélném 64GB-s Redmi 5 Plus-ra, de így erősen gondolkodom. 55-maxmaxmax 60k-nál többet nem tudok telefonra szánni, és attól tartok, hogy a Pro nem fog ebbe beleférni. Az ár limit miatt a MI sorozat kapásból kiesett, szóval nem nagyon van alternatíva -
KFORboy
senior tag
Valaki megmondja nekem, hogy a ROOT-hoz mindenféleképpen fel kell raknom másik ROM-ot?
Szeretném a gyári rendszerrel használni a telefont amivel jön, de persze vannak előnyei a root jognak azaz azt is szeretném. -
topyjo
aktív tag
Sziasztok!
Még nincs meg a telefonom, gondoltam előre elindítom a nyitási folyamatot.
Végigcsináltam, és 5 perc múlva itt volt az unlock link.
Tegnap aktiváltam a fiókot.
Ez elévülhet? -
dlaj
őstag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy hol lehet beállítani, hogy böngészőből indítva egy YouTube videót az OGYouTube indítása el, ne a YouTube?
Próbáltam már, de nincs az alapértelmezett alkalmazások között. Sajna. -
törölt tag
válasz
Viktor0610 #2356 üzenetére
Élek a Global Stable ROM-on ami a 4X sose sikerült....
-
-
grafnet
veterán
válasz
Viktor0610 #2352 üzenetére
Ne aggódj rajta, ha csak "így bekiabál" információkat! Ő a fő tesztelő! Mindent kipróbál.
A 4X topikban elnevezték a srácok ROMbolónak! :-) -
-
törölt tag
Letölthető a Russia Firmeare az 5P telefonhoz.
-
FoLey-v
addikt
válasz
kazsmerlaca #2347 üzenetére
Azt nem írtam hogy fel is fogom használni nekem ott van a Telekom kártya. Csak szóltam kaptam én is ajándékot.
-
FoLey-v
addikt
Úgy nézz ki,hogy én is kaptam telefon mellé Vodafone sim kártyát 1gb adat díjmentesen csak csomagolás közben a telefonra koncentráltam. Most találtunk meg a csomagolópapírnál.
-
-
Khelben
nagyúr
válasz
Luck Dragon #2343 üzenetére
Nekem nincs A1-em, de az 5 Plus nagyon erősen színezi a hangot, mintha teljesen V-re lenne tolva az EQ. Mély és magas bántóan sok, részlet meg kevés van. Nekem elég világos hangú a fejhallgatóm, lehet hogy emiatt is hallom bántónak a hangját. Szerencsére kezeli az USB-s DAC-ot (Dragonfly), úgy már tökéletes.
-
Megszeretném kérdezni azokat akinek van A1 készülékei is, hogy zene hallgatás téren 5 Plus felér hozzá?
Gondolok itt a Dirac HD támogatása megléte nélkül hogy birkózik meg a feladattal. -
Ronam
addikt
Az előbb sikerült végre BL-t nyitni. TWRP már fenn van, viszont nem látom a belső tárhelyet, bárhogy próbálom elővarázsolni. Nincs nálam SD kártya, úgyhogy egyelőre csak belső tárhelyről tudnék ROM-ot telepíteni. Van erre esetleg valami megoldás? Igazából előbb szeretném legyalulni TWRP-ből a jelenlegi rendszert, és a belső tárhelyet is, és utána rámásolni a telóra az AEX ROM-ot, de amíg nem érem el a belső tárhelyet, addig ez nem igazán kivitelezhető. TWRP bootolásnál kért jelszót is, de aztán tovább engedett, lehet ez a probléma?
(#2339) makoj20 : Így sikerült, köszi! Viszont ROM telepítésnél Error 7-et dob, ez mi lehet?
-
dragonfx
veterán
válasz
Viktor0610 #2324 üzenetére
Jo persze. Nem egy s9hez vagy mate10pro.hiz akarom merni vagy p20hoz.
De kategoriaatlagot eleri szerinted?
Ebbe kategoriaba sorolhatjuj a mate10 lite.ot, honor 7x,honor 9 lite, a1, meg van meg par.... -
Neleta
tag
válasz
Masztiff1988 #2332 üzenetére
Megörültem az ötletnek, de a neten megnéztem, sajnos nekik sincs.
-
válasz
Masztiff1988 #2332 üzenetére
Ott én csak üvegfóliát láttam. (Bár nagyon nem mélyedtem vele.
)
-
szilvaspet
tag
válasz
Masztiff1988 #2330 üzenetére
Eu. Dev. Romban biztosan benne van, ezért is vártam hogy unlockolhassam..
-
Neleta
tag
válasz
TomPack #2329 üzenetére
Igen, csak anyukám vidéken lakik, nem olyan egyszerű ez!
Hát a westendes kérdés még mindig áll, csak volt közületek valaki, aki körbejárta, van-e fólia?
Legalábbis bízom benne, mert ha van esély rá, akkor nem rendelem meg addig, de ezzel is vesztek 1 napot.Amúgy hihetetlen, mennyire nincs itthon!
B terv: https://www.premium-mobil.hu/xiaomi-redmi-5-plus-nillkin-super-clear-premium-kijelzovedo-folia -
Masztiff1988
csendes tag
Sziasztok! Face unlock csak bizonyos romok eseteben lehetseges? Miui Global9.5 STABIL van fent...
-
Neleta
tag
válasz
Viktor0610 #2327 üzenetére
Köszi
, de az üvegfólia, nekem sima kellene, és 1 héten belül érkezik csak, és a hétvégére már adnám oda anyumnak a telefont tovább, szóval sürgősen kéne.
-
-
Neleta
tag
Sziasztok!
Elméletileg kedden érkezik meg a telefon, viszont szeretnék rá kijelzőfóliát venni. Van tapasztalatok arról, hogy pl. a Westendben, vagy a Nyugati aluljáróban kapható rá fólia?
(Nem bíbelődnék most ebay-jel, sem netes rendelésekkel, ha nem muszáj.) -
válasz
dragonfx #2323 üzenetére
A Redmi Note 5 Pro kamerája a Mi A1-nél jobbnak ígérkezik. Tehát jó lesz előreláthatólag.
A gond akkor van, mikor valaki a felsőkategóriához hasonlítja, meg félhomályban szeretné fényképezni vele az izgő-mozgó gyerkőcöt, állatot, stb.Aztán azt olvasom minden nap, hogy a kamera rosszabb, mint a korábban használt iPhone X-é. Jó, most túloztam, de a lényeg, ha a kategóriától sokkal jobb kamerát vár valaki, akkor inkább ne vegye meg.
-
dragonfx
veterán
válasz
Viktor0610 #2315 üzenetére
Mer szerinted nem annyira atutoen lesz jobb a kep azzal?
Amugy detto ugyanigy vagyok.nem tudom varjsk e es ha igen meddig.meg arat se tudunk mo.i globalra rn5 pro.bol.
Mondjuk a probol 4/64 az alap +.bol az a jobbik.merdes mennyi kukonbseg lesz arba en 15re tippelek.
Am en ugy lattam a pro.n egy led van.a plusson ketto.ez szamit? -
ispi
tag
válasz
vendingo #2314 üzenetére
Nekem is pont ez volt, a nagy dilemmám. Aztán megrendeltem ezt. Kicsivel jobb több dologban a pro, de (a nekem lényeges dolgokban) óriási különbségek azért nincsenek és nem is tudni, hogy mikor jön majd. Kb. 2 évig ez is kihúzza, aztán addigra úgyis jön megint az épp aktuális legjobb ár/érték ajánlat, ezek pedig már nem lesznek mérvadóak sem hardver, sem szoftver szempontjából. A megtakarított 10-15K-t, meg nagyszerűen el tudom költeni, bármi másra.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
grafnet #2317 üzenetére
Direkt nem tettem smiley-t mögé.
A kérdésből egyértelmű volt, hogy nem olvasta az elmúlt napok történéseit. Szerda du. óta rendelhető, de az aznap leadott rendelések is csak az ünnepek után érkeznek meg. Az enyém is.
A készletről nincs semmi infó(m), ennyi erővel akár el is fogyhatott már, nem tudhatjuk mennyi rendelés futott már eddig be.
-
grafnet
veterán
válasz
Oldman2 #2313 üzenetére
Azért, fogalmazz pontosabban. Vagy smiley-t tegyél mögé.
Szerintem meg már egy csomóan rendeltek. Inkább a csütörtök a biztos a kiszállítást illetően.
A készlet biztosan kitart! Nem 200 db-ot szállítanak... hiszen szlovák nagyker!vendingo: Azért a N5(p) és a Mix között még ott vannak a kisebb Mi telefonok. Mi6 például...
-
vendingo
veterán
válasz
Viktor0610 #2315 üzenetére
Nincsenek nagy elvárások, a kamera csak úgy van, évi ~50 értelmes és kb: 2-300 töltelék képet készítek.
Azt olvastam, hogy üzemidőben is jobb egy hajszálnyival.Várható valami xiaomi a note 5 pro és a mi mix 2s közé?
Még az lenne alternatíva, hogy megveszem ezt, aztán ha lesz valami jobban felszerelt 80-100k között, akkor meg majd cserélek. -
válasz
vendingo #2314 üzenetére
Ha a globalt veszed a Note 5 Proból, akkor abban jobb lesz a kamera. F-értékre is.
Tehát, ha a jobb kamera kell, akkor vedd azt.
Persze, szigorúan csak akkor, ha képes vagy a kategóriában kezelni a kamerát, és nincsenek irreális elvárásaid az elkészült képek minőségét illetően. -
vendingo
veterán
Még mindig nem bírtam dűlőre jutni, hogy várjak-e bizonytalan ideig a note 5 pro-ra, vagy vegyem meg ezt.
A két hátlapi kamerából az egyik elvileg ugyanaz, mint ami ebben is van? -
Oldman2
nagyúr
válasz
GeorgeSama #2312 üzenetére
Nem, szerintem senki nem rendelte még meg (ha nem olvasod az archívumot).
Ha most rendeled meg, kedden adják át a futárnak, várhatóan szerdán megkapod. Ha csak közben el nem fogy a készlet.
-
GeorgeSama
újonc
Valaki rendelte meg a telefont eustockon? Én egy fekete példányon gondolkodok. Szerintetek ha most megrendelem mikor ér ide? Ha számit a város akkor esztergom
-
stellaz
veterán
Sziasztok az 5 és az 5 plus között vacilálok, csak 5 rugó a különbség és hardveresen azért a nagyobbik jobb.
Az 5 plus még azért elfér farmer zsebben?
Nem tudom minden a kettőt kézbe venni, ezért kb látatlanban kéne döntenem.
-
grafnet
veterán
válasz
kazsmerlaca #2304 üzenetére
Jogos!
-
TomPack
őstag
válasz
Black_Raven #2302 üzenetére
Nem szerepelt a telepített, és a rendszeralkalmazások között sem! Ami elég fura.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- BESZÁMÍTÁS! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest