Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- ASUS ROG Ally
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Valaki erre a hsz-re?

Közben letiltottam a google hangkeresés hozzáférését a mikrofonhoz, de ezzel a probléma nemhogy megszűnt volna, hanem ugyanúgy megszakad a zenelejátszás és egy unott vénasszonyhang kezd monológba a google hozzáférésről. Csak annyi kell hozzá hogy megmozdítsam a jackdugót.
A másik kikapcsolhatatlan és idegesítő kéretlen beavatkozás az, amikor szintén a zenelejátszás kikapcsolásával jelzi a telefon hogy ne takarjam le a telefon hangszóróját.. Kérdésem: mi a fax köze van a hangszóró letakarásának a fülessel történő zenehallgatáshoz??? (amikor - meglepő módon - a zsebemben tartom a telefont, mert csak annyit szeretnék tőle hogy zenét játszon nekem, borzasztó..)
Már nem xiaomi-nak hanem xiaofuckyou-nak hívom a telót.. és azt hiszem háromszor vettem xiaomi telefont: először, utoljára, és soha többé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 13 Pro
- Iphone 13 pro max 256
- iPhone 16 PRO 256GB 3 hetes!! fehér titán MEDIAMARKT számla! 2028 október 24-ig Apple garancia!
- iPhone 14 PRO 128GB Vadonatúj gyári Apple 100% os akkumlátor! Gyönyörű! Fulldoboz!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB minden színben! KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Lenovo L14 Thinkpad Gen2 FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro WiFi6 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest