Hirdetés
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mini-ITX
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
sxxorp
őstag
Majdnem Mi A2 Lite lett az utód nekem is, édesanyámnak vettem még az Eustock előző verziójának utolsó hetében 45-ért, de hirtelen a hétvégén megjelent a Lurdy-ban az Mi 9 SE elég jó áron 2 év hivatalos garanciával (99900Ft, 5000Ft-tal drágább, mint a Geekbuying-ról kuponnal, már itt tartottam...), és váltottam (egy hónapja sárgásbarnás folt jelent meg a 4X sarkában a kijelzőnél, ennyi volt a hibája 2 év alatt 45000-ért, a szervizt sem tudtam megtesztelni...) Az Mi 9 SE kompakt, AMOLED, bár az akku karcsúnak tűnhet, de láttam olyan üzemidő tesztet, ahol lenyomta a Redmi Note 7-et valszeg a kisebb képernyőméret és hatékony chipset miatt.
A 4X totálisan használható, marad back-up telefonnak, pár hülye játékot inkább azzal fárasztok, de nagyon jó élmény volt használni. Marad MIUI8-on
Új hozzászólás Aktív témák
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Windows 11
- Linux Mint
- BestBuy topik
- Projektor topic
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest