Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Black_Raven
veterán
válasz
St3ven
üzenetére
Az RR romhoz magadnak külön kell felrakni a GAPPS csomagot ami azt jelenti, hogy semmi szemét nincs benne. Ahogy a Kollega írta a nano gapps csomag ajánlott. Ez fényévekre van a gyári miuin lévő számától.
A rom leirásában ott van a felrakás menete és természetesen a rom és gapps letöltő linkje is.
és sztem is Officialt tegyél fel. -
infectedmann
őstag
-
infectedmann
őstag
válasz
St3ven
üzenetére
Semmilyen Mi alkalmazás és funkció nincs benne és egyetlen pure Android alapú ROM-ban sem.
A Mi Remote-ot fel tudod tenni Play-ből és ennyi.AOSP Extended - pure Android az alapja
RR - pure Android az alapja
Paranoid Android - pure Android az alapjaEzeket próbáltam eddig. Ezek közül csak az AOSP Extendeddel volt gondom az indokolatlan akku merülése miatt lezárt képernyővel flight módban.
Még a crDroid-ot is ki akarom majd próbálni.
-
lócitrom
őstag
felesleges Google összetevőket (fotók, play játékok, play zene, könyvek, play filmek, talkback, szövegfelolvasó, hangouts, gmail. meg a SIM-szolgáltatások nyavalyát vakartam még le. de ízlés kérdése. a Google szolgáltatások esetében apró kivételekkel mindenre van megoldás MIUI szinten eleve. kimondottan bloatware nincs igazából global kiadásban. de nem egy mocskosul felesleges és csak a helyet/memóriát fogyaszt.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A rom leirásában ott van a felrakás menete és természetesen a rom és gapps letöltő linkje is.