Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave Crank
senior tag
válasz
lócitrom #4798 üzenetére
Így van igen!
Viszont most LOS 14.1-et raktam fel, de nem a legszimpibb. Nincs témázhatóság, a menügomb elvileg jó, de a böngészőben nem csinál semmit sem, illetve már párszor crashelt a böngésző.
Viszont kicsivel gyorsabbnak érzem a 13.0-hoz képest, illetve pl messengerben az animációk nem akadnak kicsit sem. Beépített sip megy, idáig 1x telefonáltam vele, de rossz minőségűnek tűnt a hang, de lehet tesztelem majd még.Mondjuk szerintem megy fel a helyére más.
Miuihu romot megéri kipróbálni a miuik közül? Vagy egyéb custom romokról valami tapasztalat, pl RR?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A gyártó nem akart a Redmi 4A-nak konkurenciát állítani. A 4X ehelyett RAM-ban, processzormagban, biometrikus védelemben és üzemidőben több – pont annyival, amennyivel drágább.
- Google Pixel 9 Pro 256GB Obsidian, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Akku: 89%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 88%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest