Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Siet tisztázni az RX 5000/6000 sorozat jövőjét az AMD
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacopapi
addikt
válasz
Lacopapi
üzenetére
Nohát,nohát...óra alkalmazás folyamatosan leáll-konkrétan használhatatlan- , MiCloud úgyszintén. előbbi nem érdekes annyira de a felhő az idegesítő. Amúgy remekül testreszabható,sok beállítási lehetőséggel,jó kis rom. A hibákra próbálok megoldást találni. Telepítést (ahogyan szoktam)," format data" után csináltam.
-
Mercutio_
félisten
Kártya téma:
Próbáljátok ki, hogy felcserélitek a 2 kártyát, és ugyanaz a kártya produkálja-e, ha igen, akkor kártyahiba, szolgáltatóhoz bementek és ingyen cserélik.
Ha a foglalat a ludas az már macerásabb akkor, első körben néhány sim-tálca ki-be tologatással az érintkezők "tisztítását" próbálnám meg, nem-e csak oxidáció. Ha ez nem használ, akkor passz. -
Amita
csendes tag
válasz
Lackooo84
üzenetére
Öööö... Lehet nem voltam egyértelmű. Természetesen nem egyszerre akarom a két kártyát hívni. Csak miután az egyiken "jelenleg nem elérhető" az üzenet, megpróbáltuk a másik kártyát hívni, ami gond nélkül kicsengett. Ugyanott, ugyanakkor. Ja, és mindkét kártya ugyanazon szolgáltatónál van, így ez sem lehetett a gond.
-
Amita
csendes tag
Sziasztok! 2 éves telefonnál mennyire "normális", hogy az érintésérzékenysége romlik? Illetve néha az egyik kártya nem fogadja a hívást, amikor a másikat hívják, az gond nélkül kicseng. Legújabb frissítés van rajta, más gondja eddig nincs. Jó lenne, ha még kitartana egy darabig...
-
Lackooo84
nagyúr
Na feltettem ezt a pie alapú MIUI 11 eu romot, azt kell mondjam nagyon faszántos. Először dirtyflasht csináltam, akkor 1-2 app nem indult, azt leszámítva ment szépen, éjjel repülő módban 0%-ot merült. Aztán gyalultam a data partíciót, azóta meg tényleg perfekt. Minden működik ahogy kell, a sötét mód is. Egyedül 2 bugot találtam, automata fényerőt nagyon leveszi, minden újrandításnál adni kell rá fényt, valamint sehol nem írja/jezi a gyorstöltést, viszont megmértem, és 9V-al tölt QC2 töltővel ahogy azt kell. 1-2 menüpont maradt angol, de azokkal senkinek sem lesz gondja. Valamint végre helyre lett téve kernel szinten a ledek színe, már mind a 7 szín jó, nem csak 4 (lila, sárga, cián, fehér) van (működik a kék, zöld, és piros szín is). Ja, a legfontosabb, amivel anno nagyon sokat szarakodtam, de sehogy nem tudtam megoldani, véégre működik/megjelenik a statusbaron a VoWifi ikon. Szóval bátran ajánlom, letölthető INNEN.
(a 3 fixet is telepítsétek!)
-
jeni
félisten
Hello!
A gyerek Redmi 4x telóját,hogy tudnám vissza tenni a korábbi verzióra?
Nem tudom,hogy a frissítés miatt van de ha hívnak akkor a térerő leesik 1-re mindkét szolgáltató esetén.
Ha jól láttam pár napja a MUI 11-t tette fel OTA-n.
Kérdés,hogy a frissités miatt lett ilyen vagy a főpanel lett hibás? Edigital vásárlású,sose volt mókolva. -
siddis
őstag
GamerROM Eclipse Pro™ v1.00 for the Xiaomi Redmi 4X
- Initial release
- 2019-12-05 securtity patch
- Android 9 (SDK 28)
- Treble
- Gamer ROM downloader : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gamerrom.downloader
- AFH-link : GamerROM Eclipse Pro™ v1.00 for the Xiaomi Redmi 4X(első blikkre pimp-elt LOS 16)
-
Mail applikációval sikeresen beállítottam a céges email-t, viszont nem akar magától automatikusan szinkronizálni, illetve mikor hogy van kedve.
Ha belépek a Mail applikációba akkor megy, frissül, de nekem akkor is frissüljön mikor nem vagyok benne, illetve kikapcsolt kijelzőnél is.
Mit, hol kéne állítanom hogy ez menjen? -
dula
csendes tag
Nekem is azt írta ki tegnap óta, hogya a Gboard alkalmazás állandóan leáll.
Tehát a billenytűzet off, mivel ez az alkalmazás a google billentyűzete.
Én beléptem a google play-re és hangvezérléssel megkerestem a Gboard alkalmazást (eslőre megtalálta). Frissítettem és azóta megitn ok. A Jelentgetés nem segít. -
gorje
senior tag
válasz
orso0355
üzenetére
Felmerült de stabilan és jól működött minden anno mikor nekem is volt ilyen készülékem és ha jól emlékszem, az üzemidő csökkent azt követő verzión. Ezért mondtam hogy ne frissítsen és jelezze ha hibát tapasztal és majd akkor lépünk. Most jött el ez az idő.
Na használtam a keresőt
Több mint 2 éve vettem neki és 8.2.10-en volt mai napig lehet.De igazából az a lényeg hogy brazilba van és ő nem foglalkozik ilyennel inkább rendelt 1 one plus 7t prot
mert ez elromlott... De amúgy imádja ezt a készüléket. Mondtam ha csak FR kell akkor minek.. -
rin33
senior tag
Felraktam a legújabb Pixel Experience ROM-ot. Nagyon gyors és ,, folyékony" , alapból 65 Hz-en megy a kijelző, összehasonlítottam egy Redmi Note 4-el, simán legyorsulja, minden app gyorsabban nyílik, a játékok simábbak (Havoc majd Los 16 volt a Note 4-en). Eddig bugmentes.
-
gorje
senior tag
Sziasztok!
Barátomnak van 1 ilyen készüléke (Global és talán még az a rendszer lehet rajta, amivel érkezett a készülék.) és az lenne a problémája hogy egyik napról a másikra nem boot-ol be. Telón beszéltem vele és annyit mondott hogy a boot/töltőképernyőnél megáll ill nem megy tovább. A reco bejön de kínai. Szeretnék neki segíteni hogy újra működjön a készülék és ebben kérném a segítségeteket.
Mit javasolnátok? -
törölt tag
válasz
Lackooo84
üzenetére
Bocs, lehet úgy tűnik hogy lusta voltam öt centit görgetni az oldalon..

de az itt ajánlott "adattörlés" nálam nem volt opció, mert túlságosan tele van a belső mem ahhoz hogy ilyet csináljak, menteni pedig most nem tudok.Egyelőre annyit tudtam tenni, hogy váltottam swiftkeyre (amit már hónapok óta nem használtam) és így sikerült playben frissíteni a gboardot. (egyébként play szerint tegnap frissült a gboard
)
Majd frissítés és visszaváltás után újra gboardon vagyok, jelenleg jó. Swiftkey nélkül még mindig szenvednék vsz. -
törölt tag
Sziasztok,
nem tudom találkozott-e már valaki ezzel a hibaüzivel:
A(z) Gboard alkalmazás állandóan leállhiába nyomok a jelentés gombra, és persze hiába nyomok a mégse gombra, nem változik semmi, nagyjából öt-tíz másodpercenként újra felugrik. Újraindításokon már túl vagyok, nem tudom mit tehetek ezen kívül.
A telefont nov 24én frissítettem, de csak ma jött elő ez a problem. -
gyulaszu
senior tag
Tegnap este óta a Gboard (8.9.11.282392478-...) alkalmazás folyamatosan "elszáll".
Járt már valaki így?
Most csináltam egy "adattörlést" és úgy tűnik ez megoldotta... -
kerobi
senior tag
Sziasztok tudok olyan programot, ami a fotokat automatikusan fellovi felhőbe ha wifit kap? Anyu már nem egyszer letorolte a fotokat es nem tudom visszahozni. Valami regi eax vagy aex rendszer van rajta
-
Lacopapi
addikt
Meg vagyok elégedve a csaknem két és fél éves telefonom akkuidejével...26 óra alatt jutottam 40%-ra - 5 óra SOT -tal ez nekem bőven jó,ráadásul volt ebben fényképezés,játék,telepítés,törlés,böngészés,még egy kis tv is.
Most már kifuttatom,de alighanem eljutok a 6+ kijelzőidőig a végére..nem rossz ez,na. Mondjuk azt nem tudom,új korában mennyit tudott, de még most is fölé emelkedik sok másik típusú újnak. 
Ja,a legújabb MIUI Global 11.0.2 stabil van rajta. -
Lacopapi
addikt
Na... kaptam 168 órát a nyitásig. Nem olyan vészes.
-
carr
őstag
szerk: valaki nem tudja véletlenül, hogy a samsung miért nem szinkronizéli fel a dátumokat amiket a google naptár appban elmentek? Nem úgy kéne lennie, hogy az minden gmail bejelentkezett eszközömön megjelenik, függetlenül attól milyen készüléken nézem a naptárat? Köszi.
-
-
carr
őstag
válasz
orso0355
üzenetére
Na, az van, hogy most a viber csinálja a feszkót.
szétvágom.
Am milyen kijelzővédő lehet rajta bakker? 2 nap használat után (kb 8 óra telefonálás) jöttem rá, hogy JA EZ ÜVEGFÓLIA BAZEG. nincs látható jele a szélein, stb. D alakú, az tuti, de a 4x üvege meg ívelt, nem? o. O -
zoszt
tag
Elvittem a Hegedűs Gy. utcába. Nagyon rendesek voltak, akku cserével próbálkoztak. Az újjal be lehetett kapcsolni, viszont kikapcsolt állapotban is nagyon melegedett a processzor (az akku jobb oldal feletti rész), így nem igazán javasolták, hogy az új akkuval tovább használjam a telefont. Visszakerült bele a régi, fizetni nem kellett.
Vajon érdemes lehet vadászni egy leharcolt akkumulátort bele és azzal próbálkozni, vagy így kuka a telefon?
Első okostelefonom, ahogy az Eustock-ból anno megkaptam 2017 júliusában, úgy használtam, gond igazán nem volt vele, legtöbbször 20-ról 90%-ra töltöttem, 4-5 napot simán bírt kevés használat mellett. -
lócitrom
őstag
-
orso0355
őstag
-
carr
őstag
válasz
orso0355
üzenetére
Redmi 4x 4/64 dual sim miatt kerestem ilyet. Eddig jó csak pl miui 11 óta a Messenger nem tudom elérni hogy kussoljon. Pedig minden értesítés ki van kapcsolva le van némítva, és így is pl gif hangok ha mondjuk szivecske jön akkor prrrutty. Akármi. Stb. Tipp esetleg? Viber nem csinálja. Köszi
-
-
carr
őstag
Megvan a 4/64 ami nem b20.
-
-
gyulaszu
senior tag
-
-
siddis
őstag
Android Q-hoz már van OpenGapps beta..
-
-
orso0355
őstag
válasz
Oldman2
üzenetére
Biztos, hogy a 11 okozza ezeket? Rendszeralkalmazás-frissítésekben volt az utóbbi napokban launcher frissítés többször is.
Nálam semmilyen hiba nem jelentkezett eddig azok közül, amiket felsoroltok, ezt csak azért tartom fontosnak, mert valaki esetleg azt gondolhatja, hogy ezek általános hibák, de nem.
-
-
RpPRO
őstag
-
zoszt
tag
Nekem is kétszer-háromszor eltűntek az ikonok a napokban, ma is előjött, ezért újraindítottam, pár órával később égetően forró lett telefon.

Aggódom, remélem életben marad. -
bododani
senior tag
Hali! nem jött be a Miui11, downgrade-elni szeretnék. mit kell tennem?
-
csandris
csendes tag
Miui 11.0.2 került fel a telefonomra nemrég. Elég kiábrándító. 1. Ha Viber volt megnyitva és lezárom, akkor bekapcsoló gomb megnyitása után ha felfelé húzom a képernyőt, nem adja ki a kód berajzoláshoz a rácsot. Többször is próbálom, majd ha valahogy sikerül felnyitni a telefont, akkor egy félig megírt üzenet lesz, amiben kódok vannak. Néha Messengernél is előfordul, de ott nem láttam kódokat. 2. Időnként rendesen belassul. 3. Bekapcsolasnal eltűnnek az ikonok, jobbra-balra el lehet húzni a képernyőt, ott vannak ikonok, csak az egyiken nincs, illetve eltűnnek az alsó ikonok (telefon, sms, stb). Ma emiatt kellett újraindítanom.
Eddig csak gyári rom volt rajta, amit magától telepített, de most erősen gondolkodom egy downgrade-ben. -
carr
őstag
válasz
orso0355
üzenetére
Ujjlenyomatot már letöröltem pár hónapja, zavart, hogy nem vagy alig ismeri fel bármelyiket.
Most meg ha azzal akarom feloldani, jön a "ne takarja el a hangszóró környékét" dumájával. Néha kivágnám a picsába. :/
Vissza kéne tennem 2-3 ezelőtti frissítésre, de épp most költöztem át. -
RpPRO
őstag
Miuihu 9.7.18-ról mentem 9.10.10 miui11 bétára. Automatizált feladatok eltűntek, random összeugrott a kép magától és láttam a futó alkalmazásokat 2 oszlopban. Fel 9.9.26 béta, dettó ugyanez. Vissza bevált 9.7.18, minden megy, az üzenetek app kifagyva, az mmssms.db-t kellett törölni. Sajnos lefőtt a kávé a telónak.

-
re-d-evil
tag
Nekem is eltűnt már, és nem csak a home, hanem mindig amin utoljára lezártam. Még nem sikerült rájönnöm, hogy mi okozza. Érdekesség, hogy ilyenkor ott vannak az ikonok, csak nem látszanak. Ha végig simítod a képernyőt, az ujjad alatt levő ikon megjelenik. Olyan mintha rejtetté vált volna. De a visszahozáshoz nem kellett újra indítani, egy-két képernyő lezárás/feloldása után visszajött.
-
mpo
veterán
Naprakész Redmi 4X-em van.
Már kétszer eltűnt az összes ikon a Home képernyőről (a többin maradt), csak újraindítással tudtam helyrehozni.
Milyen mozdulatok kellenek a Home-on, hogy ez történjen, ha egyáltalán van ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPhone 17 Pro 256GB deep blue mélykék független Apple 3 év garancia iCentre
- új iPhone 17 Pro Max 256GB silver ezüst független Apple 1 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Google Pixel 8 Pro szinte új állapotban kis hibával 12/128GB
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

mert ez elromlott... De amúgy imádja ezt a készüléket. Mondtam ha csak FR kell akkor minek..

te vagy az üdítő kivétel?