- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
bb71
őstag
válasz
Oldman2 #30703 üzenetére
A rendszerbol Crdroid frissiteskent.
Volt ujjlenyomat felveve, azt nem tortem elotte...
A Crdroid logo ment vegtelensegig.
Recovery bejott, lementettem a fenykepeket. 7.8-at is ratelepitettem de mar az sem indult el.Format data, uj telepites 7.9 es megy. Tehet a Data particio csinalta ossze magat.
-
Marcsello31
őstag
válasz
Oldman2 #30670 üzenetére
Én is úgy vagyok már vele, hogy meg tartom rajta a miuit, android7el, át szabtam a kinézetét, most már használható. Az usb csatlakozóját meg megnézetem majd egy telefonos szervízben, valamikor, szétrongálni meg nem akarom a telót.
Egy másik telefonomon ez a rom van fent és tökéletes, nem merül.
[link]Végig zongoráztam otthon minden lehetőséget, de szerintem azért nem csatlakozik mert valahol megsérült a telefonnak az usb része....
-
válasz
Oldman2 #29154 üzenetére
Samukalapács.
Amúgy tudod Te, mi a megoldás, nemrég vettem páromnak Note 8T-t. Jobban tetszett, mint a saját Mi 9 SE-m. Szerencsére nekem akarja adni, mert ha hívom, kihangosítva elég gyengén hall engem.
Amúgy vagy 4 alkalommal már nálam is volt ez az ikoneltünés 4X-en.
-
gyulaszu
senior tag
-
-
orso0355
őstag
válasz
Oldman2 #28717 üzenetére
Biztos, hogy a 11 okozza ezeket? Rendszeralkalmazás-frissítésekben volt az utóbbi napokban launcher frissítés többször is.
Nálam semmilyen hiba nem jelentkezett eddig azok közül, amiket felsoroltok, ezt csak azért tartom fontosnak, mert valaki esetleg azt gondolhatja, hogy ezek általános hibák, de nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Apple iPhone Air Space Black Pehelykönnyű elegancia,100% akku (6 ciklus) Garancia 2026. 09. 25
- Iphone 15 Pro Max 512GB Natúr titán
- ÚJ GARIS iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium Független
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest