Hirdetés
- E-book olvasók
- Philips LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Hobby elektronika
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- A klasszikus átnevezős trükkhöz nyúl az AMD a mobil Ryzeneknél
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
RAZR_v3
tag
A Pixel Experience ROM 20180729 buildje számomra inkább negatív élményt jelentett. Tökéletesen elégedett voltam vele egészen addig, ameddig észrevettem, hogy a Google Fotók alkalmazás szerint nekem Google Pixel telefonom van és emiatt korlátlan tárhely jár nekem. Ami a valóságban azt jelentette, hogy tömörítetlenül tölti fel a képeket és szépen elfogyasztja a Google Drive tárhelyemet. Állítási lehetőség arra, hogy tömörítve, kiváló minőségben szinkronizálja a képeket, nincs.
Letöröltem a romot, felraktam a xiaomi.eu ROM béta verzióját (8.12.6), telepítettem a Google Fotók alkalmazást, továbbra is azt hiszi, hogy Pixel telefonom van és nincs lehetőségem a képek tömörített feltöltésére. Teljesen legyalultam a belső tárhelyet, a microSD kártyát, full wipe a recoveryben, fastboot global bétát felraktam, aztán vissza a xiaomi.eu ROM. Eredmény:
Ötletem sincs, mit csináljak, és őszintén szólva kedvem sincs már tovább szenvedni ezzel. Ha valakinek van valami ötlete, szívesen meghallgatom és előre köszönöm a segítségét. És most megtanultam egy életre azt, hogy fő telefonon nem szórakozunk custom romokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gumi és felni topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-book olvasók
- Philips LCD és LED TV-k
- Óra topik
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- iPhone 14 / 128GB / Midnight / Gyári kártyafüggetlen (359)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (106A)
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- iPhone 13 Pro / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (111A)
- Samsung Galaxy Z flip4 kártya-független 8/128GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő