-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lil21
csendes tag
válasz
grafnet #20899 üzenetére
Ó, mindenhol látszik. Csak ennél a legfeltűnőbb, azért fotóztam ezt így be.
A fehér alapon pl, csak az alsó része látványos, amúgy az oldalsó sáv halványabb. Sosem volt még telefonon lévő kijelzőhibával (laptop pixelhibával már nanáhogy xD), azért is írtam ide először, mielőtt nézem, hogy intézhető ez garanciával. -
Lil21
csendes tag
Tavaly nyáron vettünk két 4X-et, és most az egyik - a vőlegényemének - a jobb alsó sarkában megjelent egy apró, fekete-szürkés folt, amit fehér részen vettünk észre. De a Pokemon Gonál pedig kiderült, hogy egyébként ez egészen, végig jobb oldalt látható.
Gondolom, ez kijelző-hiba, látott már valaki ilyesmit? Meg gondolom, rosszabb is lesz.
Én voltam az, aki jó párszor elejtettem a sajátomat, nem ő. xD -
endib
tag
Szeressetek a telefont es minden jo lesz
-
enzahobi
aktív tag
A 7.1 már sdk25, így Xposedból is olyan kell. Műküdésre lehet bírni a hivatalos Xposed-t is, de minden rebootot duplán kell elvégezz. Az egész egy nagy BUG, és az Xposed normál induláskor kapcsol be, így kell nyomni neki egy HOT rebootot, utána aktív lesz a következő rebootig
. Inkább a modednél maradnék aztán majd csak jön valami (december óta ismert a hiba rovo89 előtt, tudtommal azóta sincs javítás.
-
bb71
őstag
camera api 2 ügyben: ha engedélyeztem build.prop-ban, akkor elszáll a gyári kamera - ez feature vagy bug?
Valamelyik Arnova-t is feltettem, de az is el tudott szállni bizonyos funkcióknál...
-
aelod
veterán
válasz
enzahobi #20884 üzenetére
Thx! Mennyire zavar be neki a 7.1.2 Nougat?
Xposed sdk24 magisk alól?
_____________________Felraktam a wakelock detectort és megnéztem mi zabálja le az akkum. Volt pár dolog amit jegeltem titanium backuppal. Köztük a google app-ot brutal cpu wakelockokat csinált, eszközkeresés (hozzáteszem nem is volt bekapcsolva mégis pörgette a háttérben a procit), MIUI aktiválás, google címtár szinkronizálás. Megnézzük így mennyi marad a nap végére ugyan olyan felhasználás mellett mint eddig.
-
enzahobi
aktív tag
A hivatalos xposed nem támogatja V9es nugát 7.1-t. Anno hosszas keresés után találtam működőt, recóból flasheld (sajna nem magiskes, és eltávolítózip sincs->backup legyen )
(OFF)itt is van, driveos menésemből ,zip neve alapján esetleg kigooglizhatod a készítőt(/OFF)
drive
Szerk: hülye vagyok, 8as miuire kérdeztél, oda v24es xposed kell, mivel az csak 7.0, magisk repósat próbáld, mennie kell.
-
aelod
veterán
Működő xposed-et tudtok ajánlani 8.5.4-re N-ra?
-
fradi81
veterán
-
enyan
tag
Köszi a válszokat!
Most küldtem rá egy teljes resetet, újraindulás után azonnal a kérdéses menüpontokat néztem, de semmi...
Van ennél durvább gyalu, mint a gyári állapot visszaállítása?
-
endib
tag
Beállítás, rendszeralkamazas, névjegy..es ott
-
orso0355
őstag
válasz
SenorGrande #20833 üzenetére
Nekem bekapcsolás óta, mindig aktuálisan frissítve tökéletes. Nem kókány. Szóval...
-
bunnyhu
senior tag
válasz
lócitrom #20844 üzenetére
Nekem meg épp fordítva van bajom, már minden jogot elvettem a programoktól, mégis ha neten van időnként feldob egy-egy hírt. Pedig mocskos módon letiltottam, hogy ne tudjon tevékenykedni a háttérben, de semmit se ér. Na az ilyen kis szutykok miatt nehéz az akksiidőt belőni, azt se tudod mi tevékenykedik és mit a háttérben.
-
trebrona
nagyúr
Egy darabig nem kell majd a bugos frissítésekkel bajlódni: [link]
-
lócitrom
őstag
nagyon rég nem kezelek SIM-en számokat, maximum a retro vasaimban, de úgy rémlik alapból nem jelzi ki a SIM-kártyán tároltakat. importálni kell őket egyébként, ha jól emlékszem. Névjegyek > jobb felső sarokban a "szendvicsmenű" gomb, Importálás és exportálás. itt nézz szét.
-
stanley00
aktív tag
Factory reset után szerettem volna újra letölteni azt a témát amit korábban használtam. Létezik, hogy most az a kb. 20 téma létezik és nuku? Régen sokkal nagyobb volt a választék és ugye nem találom a régit.
-
lócitrom
őstag
válasz
siddis #20818 üzenetére
1-2%-nál nekem nem merül jobban MIUI-val sem. mindazonáltal ezeknek a funkcióknak a java marhára nagy hiánycikk a MIUI-ból máig. míg nem olvasgatok itt az egyedi rendszerekről nem megy fel az agyvizem. hihetetlen, hogy szoftveresen mennyire nem fejlődik a gyártó
egyébként más is tapasztalt olyasmit, hogy egyes alkalmazások már nem küldenek értesítéseket? két példa: Steam, PayPal. ha teszem azt a Steam küldött egy hitelesítőkódot, mert új eszközön léptem be, akkor nem kellett megnyitnom az alkalmazást eleve és jött popup. de úgy, hogy vagy franc tudja mikor nyitottam meg a telefonon az alkalmazást és ennek ellenére gond nélkül megjelent az értesítés. PayPal szintén. történt egy tranzakció és jött az értesítés róla az alkalmazástól. most meg ezek az értesítések csak úgy jelennek meg gyakorlatilag, ha az alkalmazás éppen láthatóan meg van nyitva. valamelyik frissítés óta tapasztalom ezt, csak nem foglalkoztam vele. kb. két verzióval előbbi EU stable volt utoljára, amin megjelentek.
-
norb27
tag
válasz
SenorGrande #20842 üzenetére
Nem igazán van titkolni valóm
Adót fizetem...nem végzek illegális tevékenységet...a számlámon meg nincsenek milliók...
Amúgy szerintem már ott el b...tuk, hogy okostelefonunk van,úgy is tudnak rólunk mindent. -
norb27
tag
válasz
tobias40 #20839 üzenetére
A hívás előzményeket,sms-eket is visszapakolja a Mi fiók, ha be van kapcsolva a szinkronizáció.
A programokat szerintem csak akkor ha csinálsz egy készülékmentést a reset előtt. Mikor reset után újraindul és belépsz a fiókba akkor megkérdezi akarsz e visszaállítást vagy új rendszert szeretnél. -
enyan
tag
Sziasztok!
Lehetséges az hogy az új frissítés (9.5.4.0) nem támogatja a névjegyek sim kártyára történő mentését és olvasását? Vagy csak nagyon elnyomkodtam valamit?
Köszi!
-
zojjektum
senior tag
válasz
SenorGrande #20833 üzenetére
Azért ez előfordult nálam huaweien és samsungon is. A windowsos telefonról meg ne is beszéljünk csak amíg itt egy factoryból kb. 1/2-1 óra alatt visszaállok addig azon a rekordom 13 óra volt.
-
norb27
tag
válasz
stanley00 #20824 üzenetére
Tegnap vettem rá magam a factory reset-re. Ma reggelre csak 2százalékot merült a korábbi 15helyett. Nem használtam a MI fiók visszaállítását pedig van mentésem, csak a névjegyek , wifi jelszavak lettek visszaállítva.
Korábban panaszkodtam híváseldobásra is, ma nem csinálta itthon sem...kopp...kopp, mondjuk arra nem vennék mérget, hogy megjavul, de hátha, reménykedem -
stanley00
aktív tag
válasz
fradi81 #20830 üzenetére
Az az igazság, hogy én elvből nem mentegetek felhőbe soha sehol semmit ezért nem tudok a kérdésedre sajnos válaszolni. Bár ha engem kérdezel ha tényleg valami progi meríti így a telefont akkor gondolom tök mindegy, hogy a felhőből állítod vissza vagy tisztán újratelepíted.
-
aelod
veterán
Az mitől lehet, hogy jön egy értesítés mondjuk üzenet viber, whatsapp etc és rámegyek az értesítéseket lehúzva akkor nem nyitja meg az appot? Csak akkor ha az app ikonjára bökök a kezdőképernyőn.
-
vince
őstag
válasz
DeFranco #20827 üzenetére
Én nokia 301-ről jöttem, ott is be volt állítva 6 gyorsszám és ott sem jelezte ki sosem, csak a szerkesztőnél, hogy melyik mi, tudom fejből. A Nokiában azt szerettem, hogy vakon tudtam tárcsázni ezeket, na a Redminél ez már nem játszik
Kezdetben szórakoztam én is az asztalra kitett gyorshívókkal, de nekem sokkal egyszerűbb a gyorstárcsázás (cn deven vagyok [hu / eu], már hónapok óta használom). -
ZeCse
csendes tag
válasz
macssessz #20817 üzenetére
Vártam már, mint egy falat kenyeret, hogy ne a Névjegyek Kedvencek szekciójából kelljen dupla érintéssel a hívást indítani!
Tök jő, csak ne emlékezetből kellene hívni.Ugyanis nem látszódik, hogy melyik számhoz kinek a telefonszáma van hozzárendelve. Vagy csak én nem tudok valamit ezzel kapcsolatban?
-
stanley00
aktív tag
Mivel én is panaszkodtam, hogy látványosan jobban merül a telefonom az előzőekhez képest a legutolsó 1-2 frissített global stablil ROM-al csak rávettem magam, hogy csináljak egy factory resetet mielőtt megpróbálnék visszaállni a régen remek üzemidőt biztosító 8-as MIUI-ra. Szóval most a 9.5.4.0-en csináltam egy factory resetet és éjszaka 1 %-ot merült a telefon. Napközben is most vagyok 93%-on. Előtte éjszaka is 10 %-ot esett az aksi úgy, hogy semmi nem ment a háttérben. Talán segíthet azoknak akik szintén hasonló problémákat jeleztek az elmúlt napokban.
-
grafnet
veterán
válasz
Hacsa0415 #20821 üzenetére
Ugyan rózsaszín nincsen, de van arany.
A 2000FTNEKED kuponnal 39 ezer.Eddig innen Global jött. Egyébként, a készüléken is és a dobozon is keress ilyet: MAG138.
-
Hacsa0415
csendes tag
Sziasztok, nővéremnek szeretnék venni egy Xiaomi 4x készüléket. Tudnátok ajánlani korrekt boltot, ahol meg tudnánk venni a rózsaszín verziót?! Illetve honnan látom, hogy a készülék globális verziójú?
Előre is köszönöm -
beef
őstag
Próbáltam a Lineage 15.1 (2018.04.07) Oreo-t, előtte ugyanez, de a 14.1 volt.
Jelentősen jobban merül ugyanazokkal az appokkal, első éjszaka konkrétan 14%, szóval megy vissza 14.1
Amit észrevettem, hogy hangszóró közelében hallható, hogy nagyon sűrűn próbál adótoronnyal kommunikálni, miközben adatforgalom wifin megy. -
macssessz
tag
Üdv Guruk!
Örömmel tapasztaltam, hogy az új A 9.5.4.0 NAMMIFA (global stabil) verzióban megkaptuk a tárcsázóba a gyors tárcsázást. Régebben mintha azt írta volna valaki, hogy ezt már kihagyják az androidból.
Esetleg más rejtett praktikus dolgot talált valaki? -
siddis
őstag
Resurrection Remix-O-v6.0.0-2018.04.24
(tiszta telepítés ajánlott)
~ Merge April Security Patches
~ Merge Latest CAF tag in Kernel LA.UM.6.6.r1-07400-89xx.0
~ Fixed Vilte (Video Call over LTE)
~ Fixed Data Call bug for dual sim
~ Update Oreo Blobs from Nokia 6 8.1 & Remove Unused Blobs
~ Fixed Offline Charging Leds (Thanks to @Ryan_andri)
~ Fixed Noise Cancellation in audio
~ Improve Performance
~ Fixed 0KB in sdcard after downloading to sdcard or copy to sdcard
~ Safetynet Bypass by default
~ Fixed Vendor Mismatch Warning
~ Removed cnss daemon
~ Removed fstman
~ Removed XiaomiDoze
~ And Many More Update
~ RR Sources Updated -
törölt tag
Szerintem is hanyagoljuk a témát! Átbeszéltük, megegyeztünk, pont.
-
bunnyhu
senior tag
Ha valaki nagyon nem érti a romolást, szerintem a közelében tuti akad mobil bolt, ahol szerény de nem megalázó összegért megcsinálják neki a frissítést. És akkor nem kell sértődni, beszólogatni, nyafogni, ha többen leírják a metódust de a delikvens nem érti. Egy telefon újratelepítése nem atomfizika, de nem is annyi, mint feltelepíteni egy játékot a windowsodra, hogy next-next-next oszt jóccakát. Nem szégyen az, ha valaki nem vágja a dolgokat, én is szakembert hívok a cirkóhoz, nem én állok neki barkácsolgatni.
-
Lackooo84
nagyúr
12-én rendelt tokom ma meg is érkezett, elég gyors volt a posta most. A tok így ránézésre meg érintésre jónak tűnik, a telefonra szépen passzol.
-
orso0355
őstag
-
lócitrom
őstag
nem találom a bluetooth elrejtését. én vagyok béna vagy kigyomlálták ezt belőle? fixen emlékszem, hogy bekapcsoltam még az ókorban. aztán egy alkalmazás a napokban kérte a láthatóságot. azóta meg istenért sem találom és olykor próbálkoznak különféle eszközök, ami elég idegesítő.
EU stable egyébként.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A gyártó nem akart a Redmi 4A-nak konkurenciát állítani. A 4X ehelyett RAM-ban, processzormagban, biometrikus védelemben és üzemidőben több – pont annyival, amennyivel drágább.
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest