Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
lócitrom
őstag
válasz
siddis
üzenetére
1-2%-nál nekem nem merül jobban MIUI-val sem. mindazonáltal ezeknek a funkcióknak a java marhára nagy hiánycikk a MIUI-ból máig. míg nem olvasgatok itt az egyedi rendszerekről nem megy fel az agyvizem. hihetetlen, hogy szoftveresen mennyire nem fejlődik a gyártó

egyébként más is tapasztalt olyasmit, hogy egyes alkalmazások már nem küldenek értesítéseket? két példa: Steam, PayPal. ha teszem azt a Steam küldött egy hitelesítőkódot, mert új eszközön léptem be, akkor nem kellett megnyitnom az alkalmazást eleve és jött popup. de úgy, hogy vagy franc tudja mikor nyitottam meg a telefonon az alkalmazást és ennek ellenére gond nélkül megjelent az értesítés. PayPal szintén. történt egy tranzakció és jött az értesítés róla az alkalmazástól. most meg ezek az értesítések csak úgy jelennek meg gyakorlatilag, ha az alkalmazás éppen láthatóan meg van nyitva. valamelyik frissítés óta tapasztalom ezt, csak nem foglalkoztam vele. kb. két verzióval előbbi EU stable volt utoljára, amin megjelentek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Horgász topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Pánik a memóriapiacon
- Battlefield 6
- Futás, futópályák
- Gyűjteni, vagy nem gyűjteni... Az itt a kérdés.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Programozás topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO MAX 256GB natúr titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 99%! Fulldoboz!
- Apple iPhone 17 Air / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / Akku: 100%
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku: 100%
- Apple iPhone 12 Mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest