Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Analóg fényképezés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Monitor hiba topik
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Slim profilos klaviatúrával adott magáról életjelet a Cherry
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
stellaz
veterán
Hát ez az év vicce!
Ti pörögtök ezen, meg próbáltok meggyőzni, hogy nekem jó lesz az adapter, mikor világosan leírtam, hogy nem lesz jó és nem, nem akarok BT fülest sem venni (van), és nem nem akarom usb c csatlakozós fülesre sem lecserélni a meglévőket. De ti azért csak osztjátok az észt.
Én egyetlen bejegyzésben tettem említést a termékről, hogy jack hiányában nekem nem felel meg. Ennyi. Nem kértem tanácsokat, véleményeket,. Kurvára nem érdekel, hogy neked az adapter megfelel-e vagy sem, mert nekem nem és pont. -
stellaz
veterán
Már megbocsáss, de óvodásan te viselkedsz és mintha megsértődve is te lennél.
A termékkel kapcsolatban megjegyezték, hogy így biztosan nem veszem meg, mert nekem fontos a Jack csatlakozó. Azt hiszem a topicba belefér, ha a termék hiányzó szolgáltatásairól írok.De ti azóta győzködtök, hogy de nekem ne legyen fontos, meg használják átalakítót, meg ti nem használtok vezetékest, ezért ne legyen nekem se igényem vezétekesre, mintha valami referencia pontok lennétek ez ügyben.
Na látod, ez a dedó. -
stellaz
veterán
Van itthon Bt fejes, két jóféle Bt adapter (egy aksis Sony és egy Philips a hifihez), egy 30 ezer plusszos Lg Bt headset, és volt ezen kívül is több Bt headset (nem olcsók, Nokia Essence meg valami Samsung nyakpántos).
Megvan a maguk helye és szerepe, de a vezetékesnek is, abból is van itthon vagy 4-5 (Koss, Soundmagic, Monster). Nálam egy középkategóriás multimédiás eszköz, mint ez a Xiaomi tablet, a nonszensz kategóriában van minőségi dac és jack csatlakozó nélkül.(Telefont is ez alapján vettem, amin nincs vagy szarul szól, nálam kiesik.)
-
stellaz
veterán
Jack csatlakozó nélkül esélytelen.
A sok drága és minőségi és 1 év után beszaró BT füles után visszaszoktam a sima vezetékesre, ami nem merül le, olcsóbb és jobb a hangja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az első Xiaomi tablet a Pad 5, ami itthon is piacra kerül. És ez nem egy óvatos tapogatózás, hanem két lábbal rúgja rá az ajtót a konkurenciára.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- Apple iPad 10,9" (10th gen) 64GB WiFi
- iPad Pro 7 M4 13" 256GB Cellular Hibátlan/2025.11.29.Apple Gar./p4219
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest