Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
stellaz
veterán
Hát ez az év vicce!
Ti pörögtök ezen, meg próbáltok meggyőzni, hogy nekem jó lesz az adapter, mikor világosan leírtam, hogy nem lesz jó és nem, nem akarok BT fülest sem venni (van), és nem nem akarom usb c csatlakozós fülesre sem lecserélni a meglévőket. De ti azért csak osztjátok az észt.
Én egyetlen bejegyzésben tettem említést a termékről, hogy jack hiányában nekem nem felel meg. Ennyi. Nem kértem tanácsokat, véleményeket,. Kurvára nem érdekel, hogy neked az adapter megfelel-e vagy sem, mert nekem nem és pont. -
stellaz
veterán
Már megbocsáss, de óvodásan te viselkedsz és mintha megsértődve is te lennél.
A termékkel kapcsolatban megjegyezték, hogy így biztosan nem veszem meg, mert nekem fontos a Jack csatlakozó. Azt hiszem a topicba belefér, ha a termék hiányzó szolgáltatásairól írok.De ti azóta győzködtök, hogy de nekem ne legyen fontos, meg használják átalakítót, meg ti nem használtok vezetékest, ezért ne legyen nekem se igényem vezétekesre, mintha valami referencia pontok lennétek ez ügyben.
Na látod, ez a dedó. -
stellaz
veterán
Van itthon Bt fejes, két jóféle Bt adapter (egy aksis Sony és egy Philips a hifihez), egy 30 ezer plusszos Lg Bt headset, és volt ezen kívül is több Bt headset (nem olcsók, Nokia Essence meg valami Samsung nyakpántos).
Megvan a maguk helye és szerepe, de a vezetékesnek is, abból is van itthon vagy 4-5 (Koss, Soundmagic, Monster). Nálam egy középkategóriás multimédiás eszköz, mint ez a Xiaomi tablet, a nonszensz kategóriában van minőségi dac és jack csatlakozó nélkül.(Telefont is ez alapján vettem, amin nincs vagy szarul szól, nálam kiesik.)
-
stellaz
veterán
Jack csatlakozó nélkül esélytelen.
A sok drága és minőségi és 1 év után beszaró BT füles után visszaszoktam a sima vezetékesre, ami nem merül le, olcsóbb és jobb a hangja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest