Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
SL-27
tag
Ma délután csak megjött... már a frissítés
-
SL-27
tag
Nálam semmi. Ugyan kiírta a Beállítások > "A tabletről" mellé, hogy FRISSÍTÉS... kiválasztani semmit nem lehetett. Azóta ez is eltűnt
-
SL-27
tag
Nekem csak biztonsági frissítés jött, semmi más.
-
SL-27
tag
válasz
danielgalaxy #1931 üzenetére
Én ezt tettem rá LINK ...és semmi csökkenést nem tapasztaltam azóta sem. Nem nehéz felrakni, ha van egy kicsi tapadókorongod
Úgy könnyű tartani és pozicionálni is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az első Xiaomi tablet a Pad 5, ami itthon is piacra kerül. És ez nem egy óvatos tapogatózás, hanem két lábbal rúgja rá az ajtót a konkurenciára.
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- HP szerverek áron alul
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest