- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Analóg fényképezés
- Akciókamerák
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Egérpad topik
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
sub71
aktív tag
Igen, az értesítések megjelennek, nálam pont ez az óra legfontosabb funkciója, meg ha bárhol kirándulunk, utólag visszanézem a térképen, hogy merre jártunk. Igazából nekem csak ezekre kell, a többi az csak...
A heti többszöri töltés inkább az IOS és Android Wear órákra értettem... -
sub71
aktív tag
Ízlések és pofonok! Nekem pl munka közben nincs a kezem ügyében a telefon. Ezért az órát használom, hogy lássam ha keresnek, vagy értesítés jön! Így nekem sincs bekapcsolva a raise to wake. Nekem pl fontosabb, hogy ne kelljen hetente többször a töltéssel bajlódnom, mint hogy két kézzel , retró 70-es évekbeli módon tudom megnézni, hogy mennyi az idő!
három hete töltöttem és még van benne szufla! A pulzusmérés, alvásmonitorozás megy, este 10-től reggel 6-ig offline...
-
sub71
aktív tag
Igen, ezek "egykaptafára" készülnek. Tuti, hogy egy beszállítótól veszik a szoftvert, sőt a hardverben sincs nagy eltérés az adott évben kiadott, elvileg különböző márkák tipusai között. Általában még azzal sem tökölnek, hogy a rendszerchip márkájáról információkat közöljenek...még az is lehet, hogy szoftveresen kompatibilisek egymással, cserélgetni is lehetne, bár kipróbálni nem fogom
-
sub71
aktív tag
Pace/Stratos óràkra ha korlátozottan is, de lehet külső appokat telepíteni, ha nem a gyári rom van az órán, de ott sem egyszerű. A rom telepítése közben lehet elvenni vagy hozzáadni pár appot, de csak bizonyos keretek között. "PACEficator Project/Hybrid Rom" az XDA fórumon fent van...
-
sub71
aktív tag
Nem, ezen nem állítható! A Stratoson, amit eladtam, az XDA-ról töltöttem le egy magyarított romot. Azon is lehetett betű típusán és méretén is állítani. De azt is már csak napfénynél tudtam leolvasni. A MI Watchra egyelőre nincsenek custom romok. Ha lesznek erre is felrakom, sokkal jobbak, mint a gyáriak, legalább is a Stratoson.
-
sub71
aktív tag
Nálam kijelző kikapcsolva, csak értesítések jelzésére használva ( munkában nincs a kezem ügyében a mobil, így látom, ha keresnek, üzennek) napi 5%-ot merül átlagban, este 10 és reggel 6 között offline. Persze, túrázást gps nyomkövetéssel, sportot nem csináltam az elmúlt 2 hétben. Kíváncsi vagyok, hogy úgy hogy fogja bírni az akksi
-
sub71
aktív tag
A zenéket nem BT-n küldöd át a pace/stratos órákra, hanem összekötöd a pc-vel és átmásolod, 1-2 perc. Nekem egy stratost váltott ez az óra, meg vagyok elégedve eddig. Öregszem, az oled kijelzőt jobban látom, a szenzorok talán picit pontosabbak. Érdekes, míg a pace/stratos páros bekapcsolása kb 1 percig tartott, ennél max. 3 másodperc, ilyet eddig semmilyen op. rendszeren nem láttam, még ssd-vel sem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Jó árfekvésű, letisztult, elegáns termékkel lépett be a Xiaomi saját nevén az okos órás piacra, sokrétű szolgáltatáskínálattal és kiforrottnak tűnő szoftverrel.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Robogó, kismotor
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Revolut
- További aktív témák...
- Garmin tactix Delta Solar okos óra eredeti Garmin titan szíjal
- Apple watch SE 2022 40mm GPS dobozos akku 94%
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 S8 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest