- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED TV topic
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Tartalom:
1. Telefon összesítõ, B20 hiánya, Telekom B20-as térkép (Köszönet Korisnak)
2. Bootloader nyitás, hivatalos ROM telepítés, TWRP, EU ROM
3. Multirom telepítése zárt Bootloader esetén
4. Hibák és javításai
5. Hardbrick
6. Magyar nyelv
7. Ajánlott kiegészítõk
8. Fényképezés MI MAX-szel (Köszönet Krammerernek)
9. ROM linkek gyûjteménye a teljesség igénye nélkül
10. Lockscreen resetelés TWRP-bõl (Köszönet OberMotznak)
11. MAX visszaállítása eladás elõtt (Köszönet Milestone2-nek)
12. MIUI téma testreszabása
13. Camera2 API engedélyezés (Köszönet Pistike1985-nek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mahgar
újonc
válasz
Milestone2 #4954 üzenetére
Írtam a service global-nak, aztán próbálkoztam a chat-tel, azt írta : próbálkozzam az e-mail-lel... Levél elment, várok.... Köszönöm még egyszer, volt értelme ide írni!
-
mahgar
újonc
válasz
Milestone2 #4952 üzenetére
Nem, az en.miui.com-on... de máris próbálkozom az általad írt elérhetőségen. Köszönöm szépen!
-
mahgar
újonc
Sziasztok!
"Ezer éve" olvasom a fórumot, (bár eddig nem regisztráltam) épp az aktuális telefontól függ, hogy melyiket. November óta van Max-om és egy "érdekességre" szeretném felhívni a figyelmet, megosztani a bosszúságomat, ill. jó tanácsot elfogadni.
MIUI-n regisztráltam, kérvényeztem, bootloadert nyitottam. Minden happy volt, jó pár custom rom után a MiuiEu-nál kötöttem ki. Nagyon bejött! Januárban elszállt a hangszóró, gyorstöltés, usb kapcsolat... Garancia, telefon elküld Kínába, de a hosszú várakozás alatt vettem egy Max 2-t, mert a kínaiak azt mondták visszatérítenek... Aztán kitalálták, hogy mégis javítanak - alaplapcsere. Oké. Visszajött a telefon, minkettőt meghirdettem, gondoltam, amelyik előbb megy eldönti melyik marad. Max 2 elment, Max maradt. No, akkor hajrá, bootloader nyitás! Fiókomnak engedélye van, mindkettőt nyitottam már vele, egy hónap eltelt a legutóbbi nyitás után, ráadásul ezt a Max-ot, már nyitottam. Mi baj lehet? Hát az, hogy 2 hete nem tudok a nyomorult - Fiók és készülék hozzáadása - pontont túl jutni! Kétszer megcsináltam, nem én vagyok gyépés... Kínomban mindenfélével próbálkoztam már, új fiókkal is... Kici kínai Miui fórumon bacik válaszolni, problémát megoldani. Valószínűleg a megváltozott IMEI, meg a többi azonosító zavarhat be az alaplapcsere miatt... De csak találgatok... Kici kínai nem kommunikál... Ötletetek, esetleg? Elnézést a hosszú hozzászólásért, de ugye megértitek, 10 év passzív részvétele tört felszínre! Köszönöm! Kellemes húsvéti ünnepeket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Építő/felújító topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest