Új hozzászólás Aktív témák

• vinczetibor

aktív tag

A méretnél az egykezes használat fel sem merült bennem, mert az 5,5" telefonomat sem tudom egy kézzel kezelni. Viszont, jelenleg úgy gondolom, hogy a telefonnak be kell férnie a zsebembe, ha megyek az utcán és nem lenne szerencsés, ha külön laptop táskát kellene cipelnem magammal, mert nem tudom hová tenni.
    Már a Vibe Z-nél is van olyan problémám, hogy ha leguggolok, akkor bizonyos nadrágoknál ki kell vennem előtte a zsebemből, mert a ki/bekapcsoló gombja túlzottan kiáll belőle és megnyomódik. Ehhez már hozzászoktam, de nem örülök neki. A Max-szal szemben annyi az elvárásom, hogy a normális méretű nadrágzsebben elférjen, ha állok, vagy megyek. Amiből az 5,5" is ki kell venni ott nem a telefon, hanem a nadrág a hibás.
    Most nézegettem néhány kirakatot, ahol 7"-es tabletek voltak kirakva, de azok olyan hatalmasok voltak, hogy esély nincs nadrágzsebbe rakni őket. Igaz az is, hogy 7"-ből is volt olyan, ami kétszer akkora volt, mint a mellette lévő, szóval nem indulhatok ki tablet méretből, mert ott szélesek a kávák, ami sokszor kifejezetten előnyös is.

Új hozzászólás Aktív témák