-
PROHARDVER!
Tartalom:
1. Telefon összesítõ, B20 hiánya, Telekom B20-as térkép (Köszönet Korisnak)
2. Bootloader nyitás, hivatalos ROM telepítés, TWRP, EU ROM
3. Multirom telepítése zárt Bootloader esetén
4. Hibák és javításai
5. Hardbrick
6. Magyar nyelv
7. Ajánlott kiegészítõk
8. Fényképezés MI MAX-szel (Köszönet Krammerernek)
9. ROM linkek gyûjteménye a teljesség igénye nélkül
10. Lockscreen resetelés TWRP-bõl (Köszönet OberMotznak)
11. MAX visszaállítása eladás elõtt (Köszönet Milestone2-nek)
12. MIUI téma testreszabása
13. Camera2 API engedélyezés (Köszönet Pistike1985-nek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vinczetibor #936 üzenetére
Vágd ki egy papírból a telefonméretét és próbáld ki.
Amúgy a súllyal én is úgy vagyok mint a többiek, ha valami könnyebb van a zsebemben mint 200g akkor olyan mintha nem is lenne . Ezt a súlyt a 1320-nál megszoktam.
-
TpS
őstag
válasz
Medaipad X2 volt előző, az is 7"-os, de nem olyan bazi nagy keretekkel, mint a tabletek. Annak 16:10-es volt a képernyőaránya, és kb. 1 cm-rel volt szélesebb, mint a Max, és jelentősen nehezebb. Azt már nem éreztem kényelmesnek telefonáláskor, mert túl széles volt, ezt annak érzem. Az más kérdés, hogy a kollégák mindig kinevetnek, amikor telefonálok. Cserébe viszont piszok jó böngészni, játszani, olvasni, filmet nézni rajta.
-
FreedomHUN
senior tag
válasz
Én farmerban hordom, de csakis elől. Ha lehajolsz cipőtkötni amorf mozgasokat fogsz tenni az biztos, de most is a zsebemben van és ülök, nem zavar. Tableteknek sokkal nagyobb a kávája azt ne vedd alapul. Sulya az nagyobb az atlagnál, de annyira megszoktam a nexus alatt is, hogy amig nem hasznaltam a kijelző hiba miatt, egy zte blade v5 pro-t (5,5") nyüstöltem, sokszor odakaptam a zsebembez hogy hol a telom.
Par napja megint használom és egyből azt gondoltam bakker rohadt nagy ez a telefonDe imádom, és nem zavar, nem kényelmetlen. Egyébként a miuiban ha balra jobbra huzod a gombokat lecsökkent a kijelző méretet(1kezes mod) 4, 4,5, 5 coll közé ahogy te beállítod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Magisk
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Asztalos klub
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest