Új hozzászólás Aktív témák

• TpS

őstag

válasz vinczetibor #928 üzenetére

Maximálisan elégedett vagyok vele. Azért ajánlom, hogy tapogass meg egy ekkor méretű telefont, mert az 5.5-höz képest sokkal nagyobb, és a súlya is jelentősen több.
    Az én időmet ne vedd alapul, mert nálam nem megy a wifi, mobilnet, bluetooth egész nap, csak akkor van bekapcsolva és csak addig, amíg kell (egész nap pc mellett ülök, amin van net). Esténként fél órát, órát tolok a real racing 3-mal, napi max. félóra telefon, 5-10 perc wifi, így most 2 nap és 12 órája megy, 67%-on áll.
    Napsütésben nem látható elég jól még csutka fényerőn sem, szerintem ez az egyetlen gyenge pont, de ez meg nem zavar, mert ritkán kell. A zsebes kérdést majd más megválaszolja, mert a hátizsákomban hordom, zsebben soha.
    Összességében kiváló telefon, nem csúcshardver, de minden reccenés nélkül megy rajta. Próbaként csak kíváncsiságból rátoltam az avatart full hd-ben, gyönyörűen lejátszotta, pillantok alatt lehetett benne lépkedni. Nem találtam semmi negatívumot a fényerő kivételével, de az meg nekem nem különösebb probléma.
    Lehet, hogy a fényerő csak nálam, és az öreg szemem miatt nem elég napsütésben!
    Ajánlott készülék.

Új hozzászólás Aktív témák