- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- RAM topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen házat vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Šolaire
veterán
Nagy a csend, ezek szerint mindenkinek jó.
-
Šolaire
veterán
válasz
novinyul #1558 üzenetére
Miért tagadnák még a létezését is? Nem értem A1, A2 teljesen jó telók voltak mikor kiadták őket, A3- nál a kijelzőn ment a hőbörgés ami részben érthető, frissítésnél bénáztak most egy sort oké de az elődök rendben voltak szerintem. Én várok egy A4-et bejön a One vonal.
-
Šolaire
veterán
Képernyővédő ki van kapcsolva mégis ha töltőre dugom megy az ambient display. Android 10 óta van ez. Más is tapasztal hasonlót?
-
Šolaire
veterán
válasz
csokorrobin #1479 üzenetére
Fura hogy már nem kapni. Megjelenéskor vettem a telefont, nyár végén lesz egy éves ha jól emlékszem.
-
Šolaire
veterán
Megjött a szeptemberi biztonsági frissítés.
-
Šolaire
veterán
Abban igazad van hogy túl van kicsit lihegve. Mindennapi használatra, böngészni, youtube stb egyébként teljesen jó.
Egyébként indítsd újra a telót. Bejön a fehér háttér és a kijelző négy sarkánál meg a noccsnál gyönyörűen látszik hogy recés a kép a pixelek miatt.
Nekem ad annyi pluszt hogy megtartsam. Üzemidő, kamera, jack. -
Šolaire
veterán
"Ezt a kijelzőt azok szidják, akik nem látták vagy egy a PH!-hoz hasonló tech lapot olvasnak. Teljesen jó."
Jobb ha élőbe megnézi. Te nem látod 30 centiről a pixeleket én igen. Meg összességében nem ad olyan éles képet mint pl az A2.
Nekem így is megfelel meg neked is de lehet másnak nem. -
Šolaire
veterán
A2 után a kijelző gyengébb. Nem ad olyan éles képet. Ez visszalépés. Hd nem lenne akkora gond ha nem pentile lenne.
Én több okból váltottam az A3-ra. Jó áron adtam túl az A2-őn. Így nem érintett olyan érzékenyen a 70 ezres ár.
Sok zenét halgatok és nem tudom de nem tudtam megszokni a type c bemenetet, könnyebben kicsúszik stb hiányzott a jack.
A másik a nagyobb akksi. Melóba sokat használom áru rendelés beszálítókkal folyamatosan tartom a kapcsolatot stb üzemidőben nagyon jó a teló.
Fülessel én azt tapasztaltam hogy szebben, hangosabban szól mint az A2.
Kijelző szinei szépek egyébként, pl youtubeon sok játéktrailert nézek teljesen jó.
Viszont aki hozzászokott egy full hd ips kijelzőhöz annak azt tanácsolom nézze meg élőben mert csalódás lehet a vége.
Kamera azt még tesztelem. Este meglepően jó. Szoktam ételeket is fotózni. Kiváncsi vagyok hogy fog teljesíteni.
Összességében szép telefon jól összerakták. Üveg kicsit csúszós de tok megoldja. Ujjlenyomat olvasó lassabb szokni kell de cserébe pontos. Hirtelen ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest