- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Elég kompakt lett az MSI legfrissebb, Blackwell architektúrás VGA-ja
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
alexw801
senior tag
válasz
szazbolha #397 üzenetére
Én 11.11-én a Banggood-tól vettem, 44000-be fájt, tegnap jött meg Hollandiából (oda meg Kínából). Most települtem át rá egy Mi A1-ről. Meg kell szokni.
Tartaléknak vettem egy Redmi 8A-t, 28000-ért a Gearbest-ről, még úton van. A Redmi 5A eladósorba kerül.
Mi ismerjük egymást, még fotós cuccok kapcsán régebbről (sefotos). -
stefi68
addikt
válasz
szazbolha #397 üzenetére
Kuponokkal.... Erről szól 2 hete az összes topik.
.
Névjegyekkel lehet az van mint az asszonynál. Több mint a fele nem Google névjegy volt, hanem Telefon névjegy.
Nem ismerem a 4x-et, de ha egy 6 éves ósdi LG-vel meg tudtam csinálni, hogy a Telefon névjegyeket 'átkonvertáltam' Google névjeggyé, akkor szerintem azzal menni fog.
Legrosszabb esetben egynkét belemégy a szerkesztésbe és megváltoztatod a névjegy tárhelyét: Telefon -> Google fiók -
Dwatti
addikt
válasz
szazbolha #392 üzenetére
Azonos meglévő G fiókkal kell belépned nem újat létrehoznod. . A névjegyek ha a Google fiók szinkron bevolt kapcsolva a másik készüléken akkor fiók megadása után az új telon is ott lesz. PC-n jelentkezz be a google fiókodba és ott névjegyzék alatt látszanak és szerkeszteni is tudod -ezeket fogja leszinkronizálni.G-mail alatt is látni fogod a leveleket amit nem töröltél véglegesen. Appok csak azok lesznek fent amit telepítesz Play "könyvtár menü" alatt lesznek amiket már letöltöttél de az új készülékre ismét csak telepítés után kerül fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest