Új hozzászólás Aktív témák
-
Dwatti
addikt
AOD random megjelenik a készüléken, de sehol nem találom a beállítások között. Megjelenik de ha felodom akijelzöt akkor napokig ismét nem
Hol lehet beállítani ?
-
Dwatti
addikt
Sziasztok ! Párom A3 teloján valamelyik esete megjelent az AOD Idő és értesítések is (Android11) de másnap eltűnt és sehol nem találjuk hol kell beállítani. Tudtommal idágnem is volt igy nem értjük hogy akkor most van vagy nincs, ha nincs akkor hogy lehetett rajta. Csak gyári háttérkép és téma van rajta.
-
Dwatti
addikt
Közelségérzékelő kalibrálás lehet MI A3 on is müködik.
-
Dwatti
addikt
válasz
szazbolha #392 üzenetére
Azonos meglévő G fiókkal kell belépned nem újat létrehoznod. . A névjegyek ha a Google fiók szinkron bevolt kapcsolva a másik készüléken akkor fiók megadása után az új telon is ott lesz. PC-n jelentkezz be a google fiókodba és ott névjegyzék alatt látszanak és szerkeszteni is tudod -ezeket fogja leszinkronizálni.G-mail alatt is látni fogod a leveleket amit nem töröltél véglegesen. Appok csak azok lesznek fent amit telepítesz Play "könyvtár menü" alatt lesznek amiket már letöltöttél de az új készülékre ismét csak telepítés után kerül fel.
-
Dwatti
addikt
Nem ívelt , kicsit csiszolt- kerekített. Nekem mobil üzletben raktak fel rá 3000 Ft volt típusát nem tudom..Szélein van kb 2-2 mm ami nem takar. De van rá Nilkin üveg
-
Dwatti
addikt
Akksi 15 % körül volt és valószínű akkor lett sötét a téma , töltőre lett rakva és vissza állt világos témára, biztonsági frissítés októberi.
(nekem tegnap jött meg P30 Pró- ra az Android10 és ott ugyan ilyen sötét az alap téma azért gondoltam a 10-es frissítésre-de nem az ) -
Dwatti
addikt
Párom szólt hogy A3-on minden sötét lett Biztos Android 10 re frissült, de nem csak a gyári téma frissült a rendszer maradt Android 9 en
-
Dwatti
addikt
Én csak azt nem értem Huawei super charge töltője miért csak "lassan " tölti
-
Dwatti
addikt
válasz
novinyul #348 üzenetére
Van drágább is Xiaomi 18W Quick Charge 3.0
-
Dwatti
addikt
válasz
novinyul #344 üzenetére
MI Store webáruházban nincs.
Ilyet találtam máshol 2A 18W ez jó lehet ?
-
Dwatti
addikt
Sziasztok! Csak a 18 V töltő jó gyors töltés re? Huawei 10 V 4 A nem tölti csak lassan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest