- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Bluetooth hangszórók
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós kamerák
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
Klown
aktív tag
Nem olvastam végig a topic-ot, mert hirtelen rendesen meghízott, de a keresőt használva találtam másnál is hasonlót hibát, mint nálam is...
Szóval ma vettem használatba a kütyüt, így nagyon friss az élmény! Eddig nem volt benne SIM, csak "tabletként" használtam. A SIM1-be egy régi vágott Telenor-os micro SIM került, de felneged vele 4G-re. A SIM2 vadi új T-s 4G-s nano SIM.
Ha a Telenor-on beszélek, s átteszem az egyik kezemből a másikba a telefont, akkor ugyanazt tapasztalom, mint sapizee. Tehát én hallom a másik felet, de ők nem engem. (Vonalassal és Telenor-os túlféllel egyaránt jelentkezett a hiba.) Vonalbontással sikerült csak megoldanom a dolgot. Ez így roppant bosszantó! Van erre valamilyen megoldás?!
Üdv: Klown
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Lenovo 14 G2 Core i5-1135G7 (hibás)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged