Hirdetés
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kazanka
őstag
Köszi közben megoldottam,a telefont kellett újraindítani az app törlése után.
[ Szerkesztve ]
-
kazanka
őstag
A Factori reseten kívül van mód egy aplikáció végleges eltávolítására?Az órám appját töröltem a telefonból,de mikor újra feltelepítettem a Play Áruházból az adataim pl kor magasság súly stb mindíg ott voltak,valószínűleg ezért nem tud az óra a telefonhoz csatlakozni.
-
kazanka
őstag
válasz helixP #13436 üzenetére
Kösz a segítséget.Amit törölni szeretnék azt az eszközt a ritkán használt eszközöknél hozza fel,és ott nincs semmilyen törlési opció.A ajánlja hogy kapcsoljam ki akérdés bővebben.Okosóra használatnál azt ajánlja hogy kapcsoljam ki az akkumulátor kimélőt és "lakatoljam" ki
-
kazanka
őstag
Két kérdésem lenne:hogy tudok a bluetooth listából törölni?a másik pedig az akkumulátor kímélőt hogy tudom kilakatolni a futó alkalmazásokban?
-
kazanka
őstag
Tud valaki segíteni?Megjött a MIUI 12frissítés,de nem akarom frissíteni.Az autómata frissítés ki van kapcsolva, mégis frissítené,mert kiírja hogy a"frissítés telepítésre kész, indítsa újra a telefont".Ezt hogy tudom eltüntetni?
-
kazanka
őstag
Még egy próbát teszek!!! Szerintetek miért dobja el a telefonom a bluetooth kapcsolatot az "okos"órámmal,azon kívül hogy lehet egy nagy sz@r amit vettem? Az akkumulátor kímélő kikapcsolva az app kilakatolva és egy idő után nem látom az órát a telefonon.
-
kazanka
őstag
Valaki használ okosórát a telefonhoz?
-
kazanka
őstag
Valami felsőbb utasításra az én telefonom nem akarja a frissítést.A múltkor eltünt, a frissítés most meg kiírta hogy a"frissítés sikertelen"
-
kazanka
őstag
Újra megjött a 11.0.5.0 frissítés,mielőtt feltenném újra megkérdezem a beszélgetés rörzítés marad?
-
kazanka
őstag
Járt így még valaki,hogy jött a frissítés/11.0.5.0/ és mire fel akarta tenni eltünt?
-
kazanka
őstag
válasz szabi__memo #10817 üzenetére
-
kazanka
őstag
Tegnap megjött a 11.0.5.0(QFJEUXM) frissítés,ma fel akartam tenni és eltünt,sehol nem találom.Azt írja ki hogy naprakész,pedig a 11.0.4.0 van fenn.
-
kazanka
őstag
A 11.0.5.0-t valaki feltette már?A hívásrögzítő maradt?
-
kazanka
őstag
A 11.0.4.0 QFJEUXM-n jó a beszélgetés rögzítés, ha arra gondolsz
-
kazanka
őstag
Mi lehet az oka hogy a beszélgetés végén,a kijelző nem lesz aktív,és csak úgy tudom megszakítani a beszélgetést ha a ki-be gombbal,újra aktiválom a kijelzőt?
-
-
kazanka
őstag
válasz szabi__memo #10253 üzenetére
Csak azért küldtem át mert hibajavításokat ír.
-
kazanka
őstag
válasz szabi__memo #10251 üzenetére
-
kazanka
őstag
Jött egy frissítés,nem tudom fel merjem-e tenni,nem szeretném a gyári hívásrögzítőt kockáztatni?
-
kazanka
őstag
válasz BenQhunria #10219 üzenetére
telefon ikon- bal alsó sarok 3 vonal ,ráklikkelsz és a második opció a hívásrögzítés bekapcsolás
[ Szerkesztve ]
-
kazanka
őstag
válasz syler123 #10057 üzenetére
Nem a konkrét esetre reagáltam,hanem az eladóra úgy egyáltalán,saját és az ismeretségi körömben történt vásárlásból kiindulva.Sajnos több esetben,húzták az időt,keresték a kifogásokat,míg a fogyasztóvédelem nem lépett.
helixP: Ez még nagyon is szakmai dolog hogy milyen garanciális feltételekre számíthat egy vásárlásnál? A javításról meg nem is jó beszélni,gondolom egy medve szerel egy barlangban,legalább is a visszaküldött "megjavított"termék állaga arra utalt.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest