Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- MSI Claw
- Hobby elektronika
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Dell asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
atee_13
őstag
válasz
wwenigma #12809 üzenetére
Én tegnap föltettem, de vannak furcsaságok. Egyik ami szembetűnő, hogy chrom megnyitásánál elhal. Elkezdené, de csak fekete háttér marad kilövöm újra rányomok utána jó.
Próbáltam levenni az animációkat, de valószínű nem találtam meg mindent mert még fura.
Ma névjegynél volt problémám, rákerestem egy személyre aztán hiába nyomogattam nem jött a szám. Majd rájöttem nem mindegy hol bökök rá.
Még nem teszteltem különösebben csak napi használatból vannak ezek a tapasztalatok.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyon kellemes volt az Mi 9-paletta korábbi két tagja is, viszont a megjelenés, a teljesítmény, az üzemidő és az ár a T-s változattal lett leginkább harmonikus.
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - Lenovo ThinkPad 40A9 dokkoló (utolsó 30db szett vagy csak dokkoló)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest