- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
trust007
tag
Majd meglátjuk, nem vagyok oda ezekért a tokokért, azért keresek valami minimális védelmet. A gyárit használom most, de ha hazaérek leveszem azt is. Nem volt tokban az előző sem, fólia is csak 2-3 hónapot, bár 3 év után már erősen kopottas lett hátul, de nem tört be a kijelző pedig esett azért párat, kijelzőn persze apró karcokkal tele van. Az igen jól bírta a strapát, alu hátlap és keret. Tudom hogy erre azért jobban kell vigyázni.
Más: Hold mód hogy működik nálatok? Most első negyed van nem telihold, de nekem nem sikerült éles képet lőni róla. A mód aktiválódik, 20x zoom bekapcsol de nem élesít rá. Csak homályos... Elképzelhető hogy csak teliholdnál csinál jó képet? Akinek van kedve tegyen egy próbát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 12/512GB! Gyári független SES vásárlás 2028.02.13. Samsung jótállás
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Eladó Független Iphone 13 Pro 256GB 87% Akku Hibátlan Dobozosan
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged