- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Letiltotta a DLVR megkerülését az Intel új mikrokódja
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
xy.zsolt
őstag
Én is baseus-t vettem 7 hónapja, de olyan jó amivel még 8hónapja vettem a mobilt, hogy nem kell cserélni....pedig ez már jóideje rajta lehet. Lehet a mobil nem fogja addig kibirni ameddig a még 2 bontatlan baseus kitartana
[ Szerkesztve ]
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
xy.zsolt
őstag
Olvass hozzászólásokat! Köszi, képben vagyok amúgy, nem ma kezdtem rendelgetni aliról. Olyan még nem volt, hogy 1 hónap alatt még a raktárt sem hagyja el valami. Gyanús volt, megnéztem a review-kat és azok után írtam amit. És helyesbítettem is miután megtudtam ténylegesen mi történt. Minden szarral tudnak a cégek chat-en bombázni....inkább ezt írták volna a folyamatban lévő rendelések gazdáinak. Nem pedig a megkeresésre Boldog Új Évet kívánó választ küldeni ÁPRILISBAN Ennyi
[ Szerkesztve ]
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
havri1
félisten
Sajnos nekem is volt már olyan csomagom NL-es, ami nem éledt fel, és kézbesítve lett közben rendesen. Nem tudom, mi alapján dől el, hogy lehúzzák e, ha EU-ba ér, vagy sem.
Tehát én a nem megbízható kategóriába sorolom az NL-es nyomkövetést. Viszont az tény, hogy a feladás megtörténik CN-ben, akkor az NL post kap egy infót, hogy beregisztrálták a küldeményt, de valójában csak akkor éled fel, amikor kézbe veszik EU-ban valahol. Ha repülővel jön, 1-2 héten belül, ha hajóval, sokkal több.
De a holland posta most lassú, 70 napokat húzta szinte az összes amiket rendeltem legutóbb.[ Szerkesztve ]
havri
-
Leon77
őstag
Te rendeltél aksit? Ki is cserélted? Mik a tapasztalataid? Az enyémet az AccuBattery 2300 mA-esnek írja szemben a gyári 3400-al és egy napot se bír, tölteni kell. Mondjuk a töltés még mindig nagyon gyors, de rendeltem aksit én is.
Nehéz volt kicserélni? Hátlap rendesen visszatapadt?
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Elektromos autók - motorok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen TV-t vegyek?
- PayPal
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest