Hirdetés
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leon77
őstag
Te rendeltél aksit? Ki is cserélted? Mik a tapasztalataid? Az enyémet az AccuBattery 2300 mA-esnek írja szemben a gyári 3400-al és egy napot se bír, tölteni kell. Mondjuk a töltés még mindig nagyon gyors, de rendeltem aksit én is.
Nehéz volt kicserélni? Hátlap rendesen visszatapadt?
-
havri1
félisten
Sajnos nekem is volt már olyan csomagom NL-es, ami nem éledt fel, és kézbesítve lett közben rendesen. Nem tudom, mi alapján dől el, hogy lehúzzák e, ha EU-ba ér, vagy sem.
Tehát én a nem megbízható kategóriába sorolom az NL-es nyomkövetést. Viszont az tény, hogy a feladás megtörténik CN-ben, akkor az NL post kap egy infót, hogy beregisztrálták a küldeményt, de valójában csak akkor éled fel, amikor kézbe veszik EU-ban valahol. Ha repülővel jön, 1-2 héten belül, ha hajóval, sokkal több.
De a holland posta most lassú, 70 napokat húzta szinte az összes amiket rendeltem legutóbb. -
xy.zsolt
őstag
Olvass hozzászólásokat! Köszi, képben vagyok amúgy, nem ma kezdtem rendelgetni aliról. Olyan még nem volt, hogy 1 hónap alatt még a raktárt sem hagyja el valami. Gyanús volt, megnéztem a review-kat és azok után írtam amit. És helyesbítettem is miután megtudtam ténylegesen mi történt. Minden szarral tudnak a cégek chat-en bombázni....inkább ezt írták volna a folyamatban lévő rendelések gazdáinak. Nem pedig a megkeresésre Boldog Új Évet kívánó választ küldeni ÁPRILISBAN
Ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A középkategóriában magától értetődően szórja az ajánlott modelleket a Xiaomi, de vajon tud-e vonzó maradni a Mi 8 úgy, hogy a valódi kompaktságát elvesztette?
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest