Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Monitorkalibráló eszközök
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Terentius
üzenetére
Kíváncsiságból letöltöttem én is - bár a szoftveres mérésben nem igazán hiszek, de egy támpontot legalább adhat a dolog.
Mostanában lesz két éves a telefon, átlagban éjjel teletöltés, havi 1000km navigáció autóstöltőn lógva, de egyébként átlagos és általános felhasználás. Utóbbi időben éppcsak kibírta a napot, már gondolkoztam is az akkucserén, de így már biztos vagyok benne, hogy szükség lesz rá: -
ackos
csendes tag
válasz
Terentius
üzenetére
Én még várom az akksimra, de korábban itt többen is jelezték, hogy a leírással ellentétben csak 3000 mah a kapacitása. A 88 %-ot a 3400 mah-ra értékre írta az Accubattery vagy beállítottad az appot, hogy ez kisebb annál és úgy kalkulálta?
Mindenesetre 3 hónap alatt elég kemény 262 ciklust belepumpálni
Hátlapot a 9-en is melegíteni kellett? Ha igen, hőlégfúvóval csináltad? Hátlap ragasztót amúgy adnak az akku mellé?
Új hozzászólás Aktív témák
- Poseidon D60 Dolby Atmos hangprojektor távirányító nélkül / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest