- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- Monitor hiba topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
wocsok
tag
válasz
Knife.McL #19327 üzenetére
A chrome://flags/chrome://flags/ oldalon ki kell kapcsolni a Dynamic color gamut opciót.
-
Smiro
senior tag
válasz
Knife.McL #19275 üzenetére
Órát, karkötőt nem hordok, illetve Schaffit igen, de az csak annyira okos, hogy az időt mutatja rendületlenül nálam, idestova 50 éve
De munkahelyen, otthon, kocsiban csatlakozik kihangosítóra, fülesre, hangszóróra órákon keresztül, más eszközre csak rövid ideig, azért ezt nem is figyeltem. Amikor valamelyik cucc nem akar csatlakozni, vagy leszakad, ott az aku szint kezd halványulni.
-
Jabby
őstag
válasz
Knife.McL #19275 üzenetére
Nálam az eszköz Amazfit Bip, az app Mi Bandage és Amazfit megy párhuzamosan.
Jelen pillanatban az Amazfit 21 órája van folyamatosan csatlakoztatva megszakítás nélkül.
Talán 3 hete volt, hogy az értesítősávon megjelent egy üzenet, hogy probléma van a BT kapcsolatban, s a telón egy BT ki-, majd bekapcsolás után helyreállt a kapcsolat. -
havri1
félisten
válasz
Knife.McL #19053 üzenetére
A sötét módnál , egyéni alkalmazásokban, ki vannak kapcsolva a programok mellett az erőltetett dark mód?
Mert ez félig megoldás, ha az app alapban nem támogatja, ekkor jöhetnek hibák.
Merülés: Illik egy wipe data ilyenkor, mert okozhat ez is gondot. De akkor ugrik minden. -
Kecsotam
tag
válasz
Knife.McL #10242 üzenetére
Szia!
Sajnos nem ez lesz a gond nálam. Én nem a lezárt képernyőről lépek bele a kamerába, hanem a főképernyőről. Ma direkt kimentem a szabadba és újra kipróbáltam. A fényerőt is maxra felhúztam előtte. Szó szerint semmit nem lehet látni rajta. Magamat látom visszatükröződve. Pedig még a nap se sütött most száz ágra. De még a kocsiban is csak nehezen látom.
Bent lakásban gyönyörű a kijelző.
Nem tudok másra gondolni, mint erre a hülye üvegre rajta. Eddig nem akartam leszedni amíg a másik meg nem jön, hogy valami legyen rajta, de most már nagyon furdal a kíváncsiság.
Felrakásnál már az is fura volt, hogy az eddigi fóliák úgy szépen rácuppantak. Lassan eltűnt alóla a levegő. Ennél semmi ilyesmi nem volt.
Csak az a fura, hogy bent meg tökéletesnek látszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Végleg leállnak az Anthem szerverei
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tippmix
- Magisk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest