Hirdetés
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet jobb, ha lecsapsz rá!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- E-book olvasók
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smiro
senior tag
válasz
HUNited
üzenetére
Nem azt írtam, hogy az vagy, hanem azt, hogy az utóbbi hozzászólásaid lassan azt a szintet ütik meg. Én az elejétől olvasom a fórumot, de aki most esik be, annak ez jöhet le. A házigazdával meg ott értek egyet, hogy szerintem sem alter romra lett fejlesztve ez a teló, ahogy általában más telefon sem. Igen, mindig vannak olyanok, akik megveszik a gyári Ferrarit és az első út a tuning műhelybe vezet. Aztán lehet, hogy az új szoftver nem úgy jön össze, és netán ki is gyullad a verda. Nehéz úgy telefont venni, hogy nincs kompromisszum. Szerintem. Az meg ritkán jön össze, hogy tökéletes legyen romolgatással. Mert valamitől soha nem lesz kerek. Ezért meg puffogni szinte kár, vagy olyat kell keresni, ami közel áll az elképzeléshez, de csak amiatt fikázni a telefont a saját fórumán, mert egy-két embernek nem jön be az, ami soha nem volt zsákbamacska (MIUI), szerintem felesleges. Elnézést a személyeskedésért, nem annak szántam, de korábban valóban másképp írtál a telefonról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó topic
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- iPhone 15 PRO MAX 256GB natúr titán gyonyörű! KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 89%! Fulldoboz!
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T4 PLUS 400W
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő