Hirdetés
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fujifilm X
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csiki52
tag
Nem mindegy, hogy global ROM vagy global version, az előzó kinai magyarítva az utobbi telepitett eredeti global, én ilyet vettem.
Reklám nincs google összes funkció megy.
Kiprobáltam átállitottam india régióra az arcfelismerés gyors és pontos ..de ezért nem érdemes átállni, visza is állitottam magyar régióra az ujjlenyomat olvaso gyorsan és pontosan teszi a dolgát.
Google drive rol vissza lehet másolni mindent /névjegyek,beállitások…/ ha Samsungod van akkor is, a hiváslistát és az sms-mms t nem, ahhoz mindkét telefonra telepiteni kell a sms backup restore pro-t.
A régi telefonról kimásolni a lementett fájlt majd az ujra átmásolni az sms backup tökéletesen visszatesz mindent akár frissités előtt akár utána.
a gps tökéletes /IGO Nextgen, waze…/ az akksival sosem foglalkoztam eddig sem, a kocsiban tölt, itthon éjjel végig töltön van ha lemerült hanem, ha nagy ritkán a fényképezés miatt hosszabb / max 10-12 óra / időt töltés nélkül kellett lennem akkor viszek egy powerbankot , de sosem volt rá szükség hazafele meg már tölti a kocsi a GPS és kihangositás miatt. Még a régebbiek is birták pl a note 3 is
Képeket dokumentumokat le kell menteni számitógépre vagy felhőbe...majd vissza másolni az ujra.
Elég sürün / kb évente / cserélek telefont még sosem veszett el semmi
Egy dolgot még én sem tudtam müködésre birni ez voLTE…. be van kapcsolva mindkét telefonra / egy MI A1 és MI8 / a telekomnál aktiválva van de egyszer sem müködött a valóságban.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest