Hirdetés
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós kamerák
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezetékes FÜLhallgatók
- OLED monitor topic
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S8 és Tab S8+ - méretvariációk egy témára
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacerta
aktív tag
Hadd kérdezzek még valamit, hátha van valakinek javaslata!
Szükségem lenne egy tokra, amit övre, hevederre, szíjra lehet tenni. Kinn a terepen, bicajozáshoz, túrázáshoz hátizsák hevederre feltenni a telót. Az eddigi telóimhoz lehetett jó kis klipszes Pdair, Amzer, noname, stb. csíptetős tokokat venni, ehhez alig találok valamit.

Van az Armor-X-nek ilyen tokja, az ára horror, de elég jól átgondolt koncepciónak tűnik. Mondjuk ez a B tervem.
Vagy találtam egy ilyet az Alin, de ehhez egyrészt még kell egy hard case is, amire rágyógyítom, mert a telefonra direktben nem ragasztanám az adaptert, tehát mindjárt nem olcsó ez sem. Másrészt nem tűnik annyira bombabiztosnak ez a ragasztós megoldás ( mondjuk a hard case-re bombabiztosan rá tudom rögzíteni, ha máshogy nem, hát süllyesztett fejű rozsdamentes csavarokkal
) Harmadrészt pedig mágneses, és nagyon úgy látom, hogy a mágnes kerül a telefonra. Ami azért szívás, mert pont terepen kell nekem a csíptethetőség, ahol az iránytű részét is gyakran használom a telefonnak. Ez maximum C terv, de inkább csak ZS. 
Van valakinek esetleg ötlete / tippje / tanácsa / tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- BMW topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Autós kamerák
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T4 PLUS 400W
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) Harmadrészt pedig mágneses, és nagyon úgy látom, hogy a mágnes kerül a telefonra. Ami azért szívás, mert pont terepen kell nekem a csíptethetőség, ahol az iránytű részét is gyakran használom a telefonnak. Ez maximum C terv, de inkább csak ZS.