Hirdetés
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNited
őstag
Az AdGuard egy nagyon jó reklám és követés blokkoló. Jól beállítva megvéd a nyomon követéstől és a kémkedéstől. Ha a reklámok nem zavarnak, lehetőséged van kikapcsolni a szűrést, illetve alkalmazásonként is tetszőlegesen testre szabható. A legjobb funkciója a tűzfal, ahol látod hogy milyen adatforgalmad van, mikor, milyen szerverre, melyik alkalmazás, és le tudod tiltani/fel tudod oldani ezeket a kísérleteket.
A licenc egy készülékre van (többre még ennél is olcsóbb fajlagosan). Az éves és az élettartam változatot is tetszőleges Androidos készülékre átviheted, az a lényeg, hogy egy időben csak egy eszközön használhatod, így érdemes az élettartam változatot vásárolni, de nem kötődik készülékhez, tetszőlegesen csereberélhető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- ASUS blog: megfizethető Wi-Fi 7 routert mindenkinek!
- The Division 2 - Premier előzetesen a Battle for Brooklyn DLC
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Villanyszerelés
- OLED TV topic
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest