- Milyen széket vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen processzort vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sellas
tag
Akkor én is egy kicsit off.
Imádtam ezt a telefont, még ma is használnám, ha nem zabálná valami az akksit. Akksicsere, factory reset, még bootloader kinyitás és EU ROM felrakása is megvolt, de nem tudtok 1 óra 10 perc képernyőidő felé menni, valami hardveres hiba lehet, vagy van valami nélkülözhetetlen app, ami zabálja. Ezen felül, hát én se nagyon hallok, meg engem se nagyon hallanak egy ideje, és nem fülproblémák miatt, pedig ki lett a hangszoró / mikrofon is tisztítva.
Hát igen, én is gondban voltam, hogy mire váltsak, ami előrelépést is jelent (és van benne OIS). Realme GT2-t én is néztem, de gondoltam, akkor legyen már végre IP-védett telefonom, végül Samsung Galaxy S21 FE. Az egyetlen telefon 200 alatt OIS-el, zoomkamerával, IP-védettséggel, jó fotóval / kamerával, Gorilla Glass Victussal. Meg egyszerűen, bár semmi gondom vele, kicsit meguntam az miuit ennyi Xiaomi telefon után.
Ha ennyire "jó áron" lehet csak eladni az mi8-at, én megtartom tartaléknakNokia 3210 -> 3310 -> 3410 -> 3510 -> Sony Ericsson T310 -> Nokia E61i -> Iphone 3G -> Motorola Defy -> Samsung Galaxy S Advance -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi 3S -> Mi 8 Lite -> Mi 8 -> Samsung Galaxy S21 FE
Új hozzászólás Aktív témák
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen széket vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen processzort vegyek?
- Februárban megjelenhet a HyperOS 2.1 nemzetközi verziója
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! TCL 40 NXTPAPER 8GB/256GB Mobiltelefon! Független!
- Hibátlan Iphone 13 128 GB Éjfekete Kártyafüggetlen Okostelefon 100%-os akkumulátor
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO 128-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung S21 FE 128GB
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB / 6GB+2GB / független gyári töltővel + doboz
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest