Hirdetés
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi4c
Új hozzászólás Aktív témák
-
bkri
tag
válasz
ZCoyote #8334 üzenetére
RAM használata olyasmi lehet, mint a 8-as verziónál.Nekem jelenleg (2/16-os verziónál) olyan 900 - 1000 MB van szabadon... Ürítés után persze... Használható.
Értesítések jönnek ahogy kell... Hangouts, messenger, e-mail... minden megy nálam.
Amit észre vettem, hogy érzésre (lehet a számokban is) gyorsabb mint a 8.
Ajánlott kategória részemről. -
bkri
tag
Mai hír:
"2017. augusztus 25. – MIUI9 Kínai fejlesztői rom publikus kiadása Xiaomi Mi MIX, Mi Note 2, Mi 5, Mi 5s, Mi 5s Plus, Mi 5c, Mi Max 2, Mi Max 32G, Mi Max 64G/128G, Mi 4S, Mi 4c, Mi Note Pro és Redmi 4X telefonokra."
Hamarosan tehát 4c-n.
-
bkri
tag
-
bkri
tag
Sziasztok.
Akkor rövid kis "összefoglaló".
Akku idő: 10% 7 óra alatt, folyamatos e-mail szinkronizációval, időjárás frissítés, helyelőzmény, pár hívás, nyomkodás, stb... Az sztem elég jó.
Ahogy már írtam, bitang gyors... Több mint 70.000 Antutu pont... Nem akad, nem döccen, villám...
Nekem nincs bajom semmi a SIM-kezeléssel. Folyamatosan megy az egyik kártyán a mobilnet (LTE), mind a 2-t használom telefonálásra is és eddig nem volt vele bajom...
Képek... Igazából azzal sincs bajom. Persze hiányoznak a full manuális beállítások (fókusz, záridő, stb) de sztem a minőséggel nincs baj...Nagy vonalakban ennyi.
ÜDV: BK
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Visszafogott méretben erőteljes okostelefon: erre vágynak nagyon sokan, a piac mégis szűkös. A Xiaomi most korrekt eszközt tudott használható méretű házba préselni.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox Series X|S
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Horgász topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Háztartási gépek
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Futás, futópályák
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ) dokkoló
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest