- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topik
- 3D nyomtatás
- ASUS ROG Ally
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
paolinho
őstag
válasz
kisninja #4566 üzenetére
Én speciel nagy megelégedéssel használom a HyperOS 1.0.6.0 verzióját. INNEN a STAR-t töltsd le, és mehet is fel vagy TWRP-vel közvetlenül a telefonról, vagy PC-ről Fastboot-ból.
Bevallom, én a Fastboot telepítést jobban kedvelem, mint a Twrp-s metódust. PC-re gyorsabban le tudom húzni a fájlt, és végtelen egyszerű frissíteni így.
Lépései:
1. Szedd le a fenti linkről a STAR-hoz való romot (ha jól számoltam, felülről az ötvenedik)
2. Azt csomagold ki a PC/laptop valamelyik erre a célra létrehozott mappájába.
3. Tedd a telót fastboot-ba (Power+hangerő le gombokkal), és kábellel csatlakoztasd a számítógéphez!
4. A kicsomagolt fájlok közül válaszd, azaz kattints rá a windows_fastboot_update_rom.bat fájlra (feltéve, ha windows-t használsz), és várj, amíg le nem fut a telepítés.
Amikor újraindul a teló, már az új rendszerrel kapod azt. -
-
Segal
veterán
válasz
kisninja #1154 üzenetére
A tiéd épp úton van Bécs felé. Rosenberg-et már elhagyta. Persze illene már bejelentkeznie Bécsből. Remélhetőleg holnap. Viszont így hogy 2 embert is érint valószínűleg 1 kamionnal hozzák.
Nekem Hong Kong-ban voltak képesek anno a csomagjaim beragadni...
Volt 1 aminél mindig csak írta hogy előreláthatólag 4 nap múlva száll fel a gép, aztán amikor eljött a nap akkor várhatóan 2 nap múlva, aztán megint 2 vagy esetleg 3 nap... Örökkévalóságnak tűnt. A lényeg meg fog érkezni. Ha bejelentkezik Bécsből akkor már pillanatok alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kipróbáltuk, felülteti-e a Xiaomit a félmilliós Ultra óriás lencseszigete a kameratrónra.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új FULL HD webkamera + Számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest